Pennelit%201395-normal.jpg

Viime viikonloppuna alkoi vihdoin oikea kevät :) Sitruunaperhoset lenteli ja kukat kukki.

Hessun kanssa torstaina kaarihalleilla, meitä oli yhteensä 3 koirakkoa. Tehtiin taas oikealla tokoesteellä hyppyä (kun saatiin sellainen paikalle). Siinä ei ongelmia. Tehtiin myös sivulletulotreeniä uusilla opeilla sekä kapulan pitoa uusilla opeilla. Kyllähän se siitä vähitellen alkaa ehkä sujumaan. Avo liikkeitä tehtiin läpi ja lopuksi vielä ruutuakin. Ruutu sujui yllättävän hyvin pitkältä matkalta ja ilman palkaa ruudussa. Hyvä Hessu!!! Niin ja taas Hessuli treenasi aivan hiljaa eikä haukkunut edes halliin mentäessä.

Perjantaina meillä oli ulkotreenit Kauklahdessa. Treenailin kahden vieraan koirakon läheisyydessä avo -liikkeitä. Luoksetulo ja stoppi on kyllä nyt niin hyvällä mallilla, että ensi viikonlopun kokeessa koitan käsimerkillä. Hiukan Hessu kuikuili vieraita koiria, mutta ei yhtään haukkunut tms. Keskittyi kivasti tekemiseen. Tehtiin 5 koiran ryhmässä paikkamakuu ja mentiin auton taakse piiloon. Hyvin Hessu makasi, vaikka oli normaalia lyhyimmillä välimatkoilla hoffi- ja bortsu tytön välisssä. Tämän jälkeen tehttin Hessun kanssa pikku lenkki ja sitten palattiin muiden joukkoon. Kerrankin Hessu oli ihan rauhassa myös väliajat, kun ei treenattu. Ihan tarkoituksella vaan lopuksi hengailtiin :)

Sunnuntaina aamulla kävi Hessua hoitamassa Mari -hieroja. Hessun viimeisetkin jumit saatiin nyt hyvin pois. Ihan hiukan kireyttä jäi vasemman etutassun ranteeseen. Vanhuskoirille varattiin hieronta aika 18.5. ja silloin tsekataan vielä Hessukin kertaalleen läpi.

Kokeet lähenee ja jännitys kasvaa. Kaksi koetta on nyt melkoisen peräjälkeen ja kolmanteenkin olen yrittänyt, mutta vielä ei ole vastausta kuulunut.