Tänään oli Frodon vuoro päästä hakutreeneihin. Olin treenipaikalla ajoissa, kuten toinenkin treenaaja, joten päätimme tallata heti alkuun esineruudun. Tallattiin ehkä 40 metriä syvä ja saman verran leveä alue. Toinen treenaaja laittoi Frodolle kaksi vierasta esinettä, ilman että minä näin mitä esineitä ja minne. Maasto oli helppo. Frodo nostikin heti ehkalla pistolla keskivaiheilta hanskan ja tokalla pistolla toisen hanskan vasemmasta takakulmasta. Hyvä luovutus molemmilla. Toisen esineen jälkeen lihapullapalkka =) Helppo ja hyvin mennyt esinetreeni.

Frodolla oli tänään ensimmäinen ukko oikealla viidessäkympissä kiven takana kokonaan maastoverkon alla. Tällä ukolla kiintorullailmaisu. Muuten meni hyvin, mutta Frodo irrotti rullan metrin päässä minusta. Näytölle meni hyvin vaikka minä tarkoituksella hidastin  menoa välillä kävelyksikin. Pidin liinasta kiinni ihan perille asti. Palkaksi lihapullia.

Toinen Frodon ukko oli vasemmalla viidessäkympissä tiheän kuusen alla maastoverkkoon kääriytyneenä. Lähetin ensimmäisellä Frodon vahingossa liiaksi oikealle, joten teki nätin tyhjän laatikon, mutta ei saanut hajua. Ei tehnyt valetta kuitenkaan, vaikka kiintorulla kaulassa. Kehuin tyhjältä pistolta Frodoa hiukan ja lähetin uudelleen nyt tarkemmin ja Frodo tekikin tosi hyvän piston ja löysi ukon. Suorapalkka, ensin lihapullaa ja sitten taistelut. Frodo sai viedä taistelulelun autoon asti.

Frodo oli innoissaan ja tuntui hyvältä tehdä vaihteeksi helppo ja motivoiva treeni.