Höh, mä kirjoitin hienon ja pitkän selostuksen Frodon treeneistä tänään ja sitten se hävisi johonkin. En jaksa kyllä uudestaan kirjoittaa, tässä tynkäversio.

Oltiin siis PahaRemmin treeneissä ja Frodolle tehtiin avoluokan kisarata. Olin treeniin oikein tyytyväinen, paitsi siihen että Frodo teki yhden valeen. Lähdettiin kuitenkin minä ja "tuomari" näytölle ihan normaalisti, kun Frodo lopulta hidasti vauhtia ja pysähtyi sanoin oikein moittivasti että "höh, höh, mitä ihmettä..". Frodo meni ihan noloksi (korvatkin lurpalleen). Tämän jälkeen lopputreeni pelitti taas ihan hyvin tyhjineen ja löytöineen. Aikakin riitti, taisi jäädä reilu minuutti :) Ilmaisut siis oli ihan kisamaiseseti kiintorullalla ja ukoilla irrotin liinan, pyysin sivulle ja vasta sitten ukot sai palkata. Frodo toi kaikki rullat ihan hyvin mun eteen asti.

Jatkossa lisää umpparitreeniä ja jos valeita, toimitaan samalla tavalla kun tänään. Frodo oli kyllä niin nolona, että uskon että oppi jotain. Ai niin lähetin Frodon siis vielä valeilmaisun jälkeen samasta kohtaa ja teki sitten ihan mahtavan tyhjän laatikon :) Valmiita avoluokan ratoja vaan treenaamaan lisää ja lisää...