Tänään oli vuorossa Milon hakutreenit ja ne menivät suunnilleen seuraavasti:

Ensimmäinen lähetys oikealle, Milo lähti innolla ja suoraan ja löysikin maalimiehen pienten kuusien seasta. Palkaksi nami ja kunnon taistelut. Maalimies totesi, että Milo on todella kova taistelemaan.

Sitten lähetys vasemmalle. Milo lähti hyvin ja teki itsenäisesti ihan mahtavan tyhjän laatikon. Palkaksi yksi makkaran pala. Lähetin uudelleen vasemmalle siitä kohdasta mistä palasi keskilinjalle. Nyt teki hyvän suoran piston ja löysi umppariroskiksesta ukon. Ensin palkaksi makkara ja sitten taas taistelut. Milo palasi hyvin keskilinjalle.

Sitten lähetys oikealle. Milo ei meinannut millään lähteä, kun näki vasemmalla vilahdukselta siirtyvän ukon. Lopulta lähti, mutta kaarsi keskilinjan yli vasemmalle. Onneksi koiralla on korvat päässä ja sain sen huudettua takaisin keskilinjalle. Otettiin uusi lähetys lähti suoraan ja rupesi taas kaartamaan vasemmalle, mutta korjasi itse ja löysi ukon viidestäkympistä. Palkaksi taas makkara ja hyvät taistelut.

Sitten lähetys vasemmalle. Milo teki pari ihan hyvää tyhjää (joskin toisella kerralla vähän taaksepäin työskentelyä). Ei löytynyt. Neljännellä vihdoin ukko löytyi ja palkaksi taas nami ja taistelut narupallolla.

Lopuksi minäkin vähän taistelin ja leikin Milon kanssa keskilinjalla. Hyvin Milo jaksoi, vaikka ei suunniteltuja tyhjiäkin tuli jonkin verran. Lunta oli suhteellisen paljon, mutta muuten hyvä keli.

Milo ei edes rähjännyt seuraavaksi radalle tulevalle colliepojalle, kun kantoi niin tärkeänä leluaan autolle ;)