2046213.jpg

Tässä kuvassa Milo&Minä ja Minna ope kentän laidalla.

Milon räyhätreenit olivat tänään aikaisin aamulla. Sataa tihutti vähän, mutta muuten ihan ok sää. Treeneistä on kuvia ja osan laitan myös tänne. Ennen treenien alkua kävin pienellä lenkillä Milon kanssa ja johan se ehti yhdelle koirakolle räyhätäkin.

Itse treenejä oli kolme kierrosta per koirakko. Milon ensimmäisissä treeneissä oli "häiriökoira" puussa kiinni ja tämän koiran ohi mentiin pidemmältä ja lähempääkin. Ensimmäisellä kerralla Milo vietiin kaksi kertaa takaisin autoon, kun aina haukkui viereisessä autossa haukkuvalle toiselle koiralle. Kolmannella autosta ulos ottokerralla vihdoin tajusi olla hiljaa, jotta pääsi treenaamaan :) Tässä pari kuvaa, kun ohitetaan puussa kiinni olevaa riiseniurosta:

2046203.jpg

2046205.jpg

Toisella Milon vuorolla oli edelleen vain yksi häiriökoira puussa kiinni ja tehtiin tämän koiran vieressä kisailmoittautuminen ihmisryhmässä ja se menikin hienosti.

Kolmannella Milon kerralla oli puussa olevan häirikoiran lisäksi kentällä liikkuva toinen häiriökoirakko. Ensin Milon kanssa kuljettiin ympäriinsä ja lopulta Milon piti rauhoittua paikalleen istumaan, kun häiriökoirakko kiersi meitä pidempää ja lähempää. Milo ei sanonut mitään, mutta pää kyllä pyöri kun sen piti seurata kaikkia koiria ja ohi kulkevia lapsia ja ihmisiä ym. Lopulta kun se itse otti minuun katsekontaktin sai se palkan ja vein sen kehuen autoon. Ei muuten mitenkään helppoa sähläävälle koiralle ja vielä enempi sähläävälle ohjaajalle (siis minulle) tuo ihan vaan paikallaan rentona oleminen. Oli taas hyvä treeni, kiitos siitä Minnalle. Lopuksi useampikin kuva, kun treenattiin toisen koirakon kanssa.

2046197.jpg

2046198.jpg

2046200.jpg

Välillä saa palkkaakin:

2046201.jpg

2046207.jpg

2046212.jpg

Vaikeinta näissä treeneissä on olla itse rentona ja myös saada koira rennoksi eikä koira saa olla käskyn alla. Eipä auta kun jatkaa harjoituksia ;)

2046267.jpg