Hikisen metsälenkin jälkeen huilasimme hetken ja sitten minitottikset pihalla.

Frodolle kaksi kertaa tunnari, jossa seitsemän kapulaa ja nami "oman" kapulan päällä ja toinen nami vieressä. Lähetin parin metrin päästä ja meni ihan mahtavasti. Toisella kerralla halusin testata, että miten malttaa namin kanssa pitkältä matkalta eli matkaa lähes 10 metriä ja "oma" kapula eri paikkaan ja namit samalla tavalla. Tämäkin meni ihan oikeaoppisesti. Nyt otan namin kanssa jonkin aikaa läheltä ja pitkältä matkalta ja sitten rupean vähitellen häivyttämään nameja, voi että jos tämä nyt rupeaisi toimimaan. Mariannelle suurkiitokset tästä namivinkistä :)

Sitten ruutuun lähetyksiä läheltä ja hyvin Frodo muisti. Parin oikein hienon suoraan keskelle seisomaan jäämisen jälkeen lopetettiin. Otin sitten vielä yli 30 metrin päästä lähetys ruutuun ja vapautus suoraan palkalle. Frodo kyllä muisti, että pitää seistä sillä se hidasti keskellä mutta "vapaa"  käskyllä paineli lelulle :) Ensi kerralla voisi ottaa noita ruutuun - seiso jo pidemmältäkin.

Milolle otin pari liikkeestä maahan ja vapautus takana olevalle lelulle. Pyrki kyllä edelleen ensin istumaan, mutta vikalla kerralla annoin niin voimakkaat avut, että meni hyvin maahan ja vapautus lelulle. Perusasentoon tuleminen suoraan sivulle on jo aika hieno :) Otin sitten seuraamista täyskäännöstä vasemmalle ja oikealle, käännöksiä ja pysähdyksiä. Ihan sikahyvä suora seuraaminen ja hyvä kontakti. Palkaksi kunnon taistelut lelulla :)

Eipä sitten reenattu muuta. Milon kanssa pitäisi ruveta käymään vähän kaupungilla ja kokeilla mitä se tekee, kun sen sitoo kiinni ja minä häivyn näkyvistä, sekä muutenkin harjoitella niitä vieraiden koirien ohituksia.