Hakupaikka oli tuttu, mutta hakurata tallattiin sellaiseen kohtaan, missä ei Frodon ja minun aikana ole koskaan ollut. Rata oli reilu aloluokan radan pituinen ja Frodolla viisi suorapalkkaukkoa. Lunta oli, mutta ei haitaksi asti.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle ja Frodo lähti vauhdilla. Ukkokin löytyi heti vasemmasta etukulmasta (piilo oli hiukan kalliorinnettä ylös kuusen alla). Palkaksi makkaraa. Kutsuin eteenpäin keskilinjalle ja Frodo tuli hyvin.

Toinen lähetys oikealle, Frodo lähti taas hyvin suoraan ja sitten teki hyvän laatikon ja kaarsi vasemmalle. Ukko löytyi kalliojyrkänteen takaa, tiheän kuusen alta. Palkaksi nakkia. Frodo tuli tältä piilolta vauhdilla ja tein hienon ylilähetyksen. Frodo kuitenkin hämmästyi tästä ja pysähtyi kymmenen metrin päähän (kun siis oli menyt keskilinjan yli vauhdilla ja oli jo toisella puolella). Sillä oli vähän hölmö ilme, heh. Kutsuin takaisin ja lähetin uudelleen vasemmalle. Frodo lähti hyvin, mutta kävi tsekkaamassa etukulman uudelleen, teki mahtavan laatikon ja bongasi lähiukon (ehkä 15 m keskilinjalta) palatessaan. Tämä osui oikein nappiin, palkaksi makkarat ja minä kutsuin taas eteenpäin keskilinjalla.

Sitten lähetys oikealle, taas lähti hyvin ja teki ihan mahtavan kokoisen tyhjän :) Palkaksi kehuhja. Lähetin taas oikealle, siitä kohdasta mistä palasti tyhjältä. Teki hienon laatikon ja löysi ukon kalliokumpareen takaa takakulmasta. Palkaksi makkaraa.

Sitten lähetys vasemmalle, hyvä laatikko ja ukko löytyi heti takakulmasta kiven takaa. Frodo ja ukko taistelivat pitkään aina keskilinjalle asti. Frodo oli aivan tohkeissaan ja naama naurussa :)

Oikein hyvä, kuntoa vaativa ja motivoiva treeni. Saatiin myös hyvää treeniä radalla etenemiseen.