1489661.jpg

Poijjaat paikallamakuussa.

Laitoin kalliolle ruudun valmiiksi ja vasta sitten hain Frodon. Ensin tehtiin pientä seuraamistreeniä ja Frodo oli ihan suhteellisen hyvin kuulolla ja piti kontaktia. Tehtiin pientä pätkää ja käännöksiä sekä vasemmalle että oikealle.

Ruututreeni oli hauskaa ja meni hyvin. Ainoastaan ensimmäisellä kerralla Frodo paineli niin vauhdilla että myöhästyin "seiso" käskyn kanssa ja pysähtyi yksi jalka ulkona ruudusta. Käskyillä sain korjattua ruudun keskelle. Muut lähetykset eri suunnista ruutuun menivät hienosti.

Noin 20 metrin päästä kaukokäskyjen maasta - istu sekä maasta - seiso vaihtoja ja heti vapautus pallolle taakse. Vaihdot olivat ripeät ja varvaskaan ei liikahtanut paikaltaan :) Läheltä seiso - istu treeniä eiliseen malliin.

Kilon kapulalla noutoja. Eka luovutus oli jälleen hiukan vino, mutta muut hyvät. Frodo jopa toi laukalla tämän kilon kapulan, mikä on harvinaista.

Sitten leikkiä pallolla.

Haettiin sitten Milo mukaan ja lähdettiin metsälenkille. Suunnattiin suojärvelle ja poitsut saivat valtavia hepuleita ympäriinsä. Märkä turve vaan lätisi, kun pojat painoivat menemään.

Treenien jälkeen otin molemmille samaan aikaan paikallmakuutreeniä ja paikalla istumistreeniä kotipihalla.

Huomenna olisi vuorossa Milon treenit.

1489672.jpg

Tässä istutaan ihan hujan hajan ;)