Omalla pihalla esineruutua. Alue ei ollut aivan kisaruudun kokoinen. Keskellä ruutua jyrkkä kallio. Molemmille kolme esinettä. Takakulmat ja keskellä.

Frodo ensin ja oli aivan loistava. Frodo oli niin innoissaan, että loikki ilmaan ;) Kolme esinettä tuli 5 minuutissa. Luovutukset hyvät ja palkaksi isot makkaranpalat vasta viimeisen jälkeen. Etsi hyvin, kerran teki ihme kiemuran lähetysalueen taakse.

Sitten Milo the hönö. Mulla kyllä meinaa sen kanssa palaa hihat, kun se vaan hönöttää (huoh). No niin sitten treeniin. Milo tuli hienosti sivulla vapaana esineruudun reunalle. Pari kertaa yritti etuilla, mutta pysähdyin ja käskin uudelleen sivulle. Eli vapaana tulo oikein hyvä.

Milon ensimmäinen esine keskeltä tuli oikein hyvin, mutta se pudotti sen noin 15 metrin päähän minusta ja sitten sillä meni varmaan kolme minuuttia että se löysi sen uudelleen. Luovutuksessa pureskeli ja heitteli esinettä ilmaan. Rauhoittelin ja silitin päätä ja kun piti hetken rauhallisesti käsky "irti" ja pala makkaraan. Sitten Milo taas paineli ties minne ja sain käskeä sitä ihan kovasti, että tuli takaisin (teki myös sen saman kiemuran lähetysalueen taakse, mitä Frodo, mutta noin miljoona kertaa isompana eikä tullut takaisin ilman että huusin). Lopulta löytyi oikean takakulman esine. Toi hienosti mutta pudotteli ja pureskeli. Lopulta kun piti rauhassa "irti" käsky ja  makkarapalkka. Kolmas esine olikin sitten oikein tuskien taival ja meni kyllä ohjaajaltakin hermo...oli pakko ottaa koira sivulle ja laskea kolmeenkymmeneen. Milo nimittäin pisti aivan lekkeriksi se vaan makaili ruudussa tai leikki vesilätäkössä tai juoksi pois alueelta, en edes muista mitä kaikkea se puuhaili. Lopulta etenin puoleen väliin ja sain hyvän lähetyksen ja palasin lähetyskohtaan. Milo toi viimeisen esineen hyvin, ei pudottanut ja suht. hyvä luovutus. Palkaks makkaraa ja kehut.

Kohta menen laittamaan sille vielä yhden esineen ja toivotaan että menisi hyvin ja saisin palkattua oikein ruhtinaallisesti.