Eilen jäi valitettavasti Milon treenit väliin, joten iltasella sitten vähän tokotreeniä Frodon kanssa kotipihalla.

Aloitettiin seuraamisella ja tällä kertaa hihnassa. Hihnan pidin niin, että se meni selän takaa ja oli minulla oikeassa kädessä. Kiinnitin huomiota myös siihen, että katsoin ja kävelin suoraan eteenpäin. Pelkkä hihna sai aikaan sen, että Frodo seurasi oikein kauniisti ja oikealla paikalla ja jopa kontaktissa. Välillä kehuin "hyvä" sanalla, mutta pidin katseen eteenpäin. Käännökset oli myös hyvät. Otin suhteellisen pitkän seuraamisen ja se meni kokonaisuudessan hyvin. Täytyy nyt ottaa hihnaseuraaminen takaisin treeneihin.

Ja voihan pöh, ruutu oli taas kadonnut Frodon "päästä". Ruutu oli kyllä vaikeassa paikassa jyrkän alamäen jälkeen leveän hiekkaparkkiksen päässä. Toisella puolella oli meidän hyppyeste ja mä meinasin oikeesti kuolla nauruun, kun lähetin Frodon ruutuun, niin se paineli sinne hyppyesteen taakse makaamaan ja sitten se kurkki sieltä esteen takaa, että kato, mä olin tosi taitava ;) Loppujen lopuksi saatiin sitten ruutukin pelittämään, kun aloitettiin ihan läheltä ja vähitellen pidennettiin matka sinne mäen päälle.

Noudot sekä puu- että metallikapulalla ihan loistavat ja luovutukset suorat. Toivottavasti tekee nyt kisoissakin sitten suorat luovutukset.

Tunnari oli ihan loistavan hyvä :) Frodo malttoi rauhassa vaikka aloitti vasemmasta reunasta ja "oma" oli oikealla niin rauhassa haistaa kapulan kerrallaan ja tuoda sitten sen oikean. Kapulaa piti jälleen oikein tiukasti ja hyvin (tämä pitäminen on nyt selvästi parantunut).

Läheltä seiso - istu ja menivät ihan ok. Pitkällä matkalla olikin sitten Frodon päästä kadonnut se, miten noustaan maasta istumaan. Toistettiin monta kertaa ja aina tarjosi seisomista. Lopulta saatiin kaiveltua se istuminenkin. Johtunee varmaan siitä, että olen ottanut niin paljon maasta - seiso - istu harjoitusta, että sen mielestä se menee aina noin. Tänään otan vielä pitkältä pari maasta - istu vaihtoa.

Ihan lopuksi vielä yläpihalla remmiseuraamista ja se sujui edelleen hyvin (outoa). Hyvä palkka!

Sitten otettiin Milo mukaan ja lähdettiin lenkille. On se kyllä huvittavaa, kun metsässä oli pari kurakohtaa, niin Frodo oli ihan puhdas ja Milo oli kainaloita myöten aivan musta!