Tänään aamusella Hessun kanssa kotikalliolla tokoa. Tehtiin muut liikkeet paitsi hyppy. Hyvinhän nuo menivät, ei niistä sen kummempaa.

Paikkamakuussa treenattiin varsinkin sitä kohtaa, kun minä lähden siitä vierestä. Hessu menee hienosti maahan, mutta saattaa nousta istumaan kun olen jonkin verran edennyt. Nyt kävin palkkaamassa maahan namilla välillä yhden askeleen jälkeen, 10 askeleen jälkeen tai jopa 25 askeleen jälkeen. Tämä treeni olikin hyvä, sillä Hessu laski  pään maahan ja rentoutui. Se taisi ajatella, että kyllä se kuitenkin jossain vaiheessa tulee takaisin. Tehtiin pariin kertaan välissä ihan pitkätkin paikkamakuut ilman nameja. Lopuksi Hessu oli tosi rentona. Tätä täytyy treenata seuraavallakin kerralla. Hessu on tarkkaavainen, mutta kuitenkin rento, kun ei osaa yhtään aavistaa missä vaiheessa käännynkin takaisin ja tuon namin. Namin annon jälkeen aina etenin pitemmälle ja pitemmälle. Joskus seisoin siellä pitkällä pari minuuttia ja joskus palasin heti takaisin.

Iltaruualla vein ruokakupin talon taakse piilon, sitten Hessu sivulle, käsky "maahan" ja "paikka" -käskyn jälkeen pinkaisin kovaa juosten noin 15 metrin päähän sisomaan. Hessu pysyi hievahtamatta ja laski päänkin maahan. Hetken päästä palasin sen vierelle, missä laskin kymmeneen ja sitten vapautus ruokakippoa etsimään.

Kuvassa meidän koiralauma remmi-lenkillä. Ihan ei mun tähtäys onnistunut ja Milolta puuttuu puoli päätä kuvasta :( Milo on kuitenkin iloinen ja pystyy tekemään yhtä pitkät lenkit kuin muutkin :)