Frodolle ensin puukapulalla hyppynouto (heitin kapulan tarkoituksella todella vinoon). Tein myös niin, että jätin "nouto" sanan kokonaan pois. Hyvin toimi ja Frodo kiersi vinosta heitosta huolimatta kauniisti esteelle ja hyppäsi myös takaisin tullessa. Luovutuksessa odotin tarkoituksella pitkään ja katselin ympäriinsä (hyvin malttoi pitää). Käskyllä irrotus ja palkkaus eteen. Tein saman treenin metallikapullalla ja myös se oli loistava. Sitten molemmilla kapuloilla tuonti ja pitäminen ja ne ok.

Sitten tahkottiin kaukokäskyjä kaukaa ja läheltä. Lopulta sain 16 metrin päästä onnistumaan maasta - istu oikeaoppisesti ja siitä hurjat kehut ja palkka. Yritän nyt seuraaviin kisoihin mennessä saada tämän istumisen kuntoon. Läheltä se osaa jo nousta loistavasti niin, että vain etupää liikkuu, mutta pitkältä ei liike ole läheskään niin varma.

Milon kanssa tahkottiin noutoa. Jätin ensin Milon istumaan, kapula meidän väliin ja siitä nouto. Milo sinkosi sen kapulan kanssa ties minne ja ehkä vasta kolmannella tuli hyvin eteen eikä pureskellut (siitä kehut ja palkka). Tehtiin uudelleen ja nytkin vasta toisella meni hyvin. Lopulta pyysin Milon mun eteen istumaan ja treenattiin pelkkää kapulan pitämistä eli laitoin kapulan Milon suuhun hetkeksi (ei purrut) ja sitten irti ja palkka jne. Tätä tehtiin jonkin aikaa ja meni hyvin :)

Kokeilin myös metallikapulaa, mutta Milo ei suostunut ottamaan sitä suuhunsa. Otin sitten Milon taas eteen istumaan ja käytin metallikapulaa sen suussa (pidin itse kiinni) ja kovat kehut ja palkka. Lopuksi se jo avasi itse suunsa, että sain metallikapulan sinne (heh).

Sitten otettiin puukapulalla hyppynoutoa ja lopulta sain kaksi onnistunutta suoritustakin :) Niistä mahtavat kehut ja palkat.

Sitten mentiin riehumaan hetkeksi metsään :) Milohan nautti täysin rinnoin, turve ja vesi lensi ja jalat sätki, kun se pyöri turveojassa.

Ensimmäinen Milon pennuista on SYNTYNYT, odotan jännityksellä lisää uutisia! Niin ja se ensimmäinen oli poika!