Saatiinkin ykskaks yllättäen peruutuspaikka tokokokeeseen. Viimehetken panikoimista ja treeniä siis tehty, kun ei oikeesti olla juuri nyt koeiskussa. Hessulta hajos se ruutu ja rupesi sössimään tunnareita sekä etenemään oikein urakalla kaukoissa....jne.

Maanantaina meillä oli hallitokot. Tehtiin reipasta ruutua sekä ruudussa maahan menoa takapalkalla ja pitkällä välimatkalla. Kokonaisena ei liikettä tehty. Muistin itse juosta leikittämään aina sinne ruutuun. Luoksetulossa seisomiset oli ok, mutta ei meinannut oikein millään mennä maahan vaan jäi seistä jököttämään ja meni vasta seuraavalla käskyllä. Lopetettiin kuitenkin onnisuneeseen luoksetuloon. Välillä palkkasin takapalkalla ja välillä sivulle narupallolla. Tehtiin myös hyppy- ja tasamaanoudot jotka ihan ok. Liikkeestä istuminen myös ok ja seuraamisetkin ihan hyvät. Tunnari pariin kertaan ja nyt teki vähän rauhallisemmin ja hienosti toi aina oman (pureskeli kyllä hiukan). Kaukoja taidettiin tehdä takapalkalla. Yhteispaikkamakuukin tehtiin (tai toisella kerralla oli istuminen), mutta me tehtiin molemmilla kerroilla makuu).

Kotipihalla treenattiin tiistaina (kun vielä hetken oli töiden jälkeen valosaa) ruutua. Samat jutut kuin maanantaina hallilla. Kertaalleen myös kokonaisena, mikä ihan ok. Sitten taidettiin tehdä luoksetuloja. Keskiviikkona tehtiin pihaterassilla pariin kertaan tunnari, joka oli nyt hyvä ja rauhallinen, lisäksi vähän kaukoja.

Eiliseksi olin vuokrannut PiskiPajalta yksin puolentunnin ajan. Toisella kentällä vingutettiin täysillä vinkulelua lähes sen puolituntia, joten kunnon häiriöt oli taattu. Tehtiin ruudussa maahan menoa, vapautus takapalkalle ja minä juoksin ruutuun leikkimään Hessun kanssa. Tämän lisäksi kokonaista liikettä (kerran muuten karkasi seuraamiseen). Sekä pelkästään ruutuun juoksua, lelu palkaksi jaminä juoksin ruutuun leikkimään Hessun kanssa. Vauhti oli ainakin luja ja Hessu löysi ruudun nyt helposti. Sitten hinkattiin luoksetulon pysähdyksiä. Seisomiset oli aika hyvätkin, mutta maahan meno taas tökki, täytyy muistaa antaa erittäin vahva "maahan" käsky kokeessa. Loppuun tehtiin vielä puu- ja metallikapulalla parit noudot (ei varastanut ja irrotti nätisti). Loppuun vielä hieno liikkeestä istuminen ja sitten leikkiä.

Tänään taidan tehdä vielä illalla Hessulle tunnarin jos ehdin. Huomenna olisi illalla Vekoran pikkujoulut :) Sunnuntaina taas paimennusta ja ratsastusta.