Ihan on jäänyt viime tiistain tokotreenit kirjaamatta. Oltiin Lauran kanssa kahdestaan, mutta olihan meillä yhteensä kuitenkin 5 koiraa :)

Milon kanssa aloittelin taas noudoilla. Narupallon heitin taas palkaksi, kun oli kapulan kanssa laukkaamassa kohti. Toisen kerran tein ilman narupallon heittämistä ja YES, Milo pysyi laukalla koko palautusmatkan!! Palkkasin ja kehuin kun istui mun edessä ja sitten vielä kertaalleen narupalloheittoversio. Tämä todellakin toimii!

Luoksetuloissa ihan hyvät pysähdykset takapalkan kanssa. Tällä kertaa en ottanut liikettä kokonaisuudessaan ja taidan muutenkin ottaa harvakseltaan, jotta ei rupea ennakoimaan. Ehkä sitten joskus ennen kisoja kokeillaan pariin kertaan. Haluan kuitenkin, että Mlon ajatus pysyy siellä "takana" ja pysähtymisessä, sillä se on se vaikein kohta.

Liikkeestä maahan meno ja seisominen olivat hyvät, samoin kaukokäskyt. Näitä nyt vaan lähinnä pidetään yllä. Seuraaminen käännöksineen oli ok.

Loppuun eteenmeno koko kentän pituudelta (narupallolle). Intoa oli kuin pienessä kylässä, joten jouduttiin vähän säätämään sitä seuraamisosuutta, mutta kyllä se Milo sitten lopulta malttoi. Vauhti oli kyllä hurja :)

Frodo pääsi tähän väliin tekemään kouluprojektia ja muutakin. Tehtiin Frodon ja Haran kanssa niin, että olivat aivan vierekkäin ensin maassa ja siitä kutsuttiin vuorotelen luokse ja sitten istumassa, mistä kutsuttiin vuorotellen luokse. Frodo sai koulujuttujen lisäksi tehdä myös merkkiä ja ruutua sekä noutoa.

Tästä hämärästä kuvasta voi juuri ja juuri erottaa, kuinka Hara -ohjus on juuri saanut luoksetulokäskyn ja Frodo möllöttää edelleen paikallaan :)

Milo pääsi sitten vielä uudelleen treenaamaan ja tehtiin vähän ruutua sekä Haran kanssa paikallamakuu. Meidän puu, jonka takana ollaa oltu piilossa oli pudottanut kaikki lehdet, joten piilo oli melkoisen läpinäkyvä. Hyvin pojat kyllä pysyivät aivan vierekkäin vaikka me ohjaajat kiersimme niitä eri suuntiin ja tehtiin kaikkea häiriötoimintaa :) Palkkasin Milon namilla maahan ja lopuksi heittelin sille vielä lelua koko kentän pituudelta, että sai vähän rallittaa. Tuo loppuleikkiminen on myös hyvä juttu, sillä Milo sitä oikein odottaa, jolloin se jaksaa innokkaasti tokoilla. Käytän sitä myös kokeissa, tietysti hiukan sivummalla kentästä.

Harmittaa, kun ei Milon kanssa mahduttu syksylle enempiin tokokokeisiin. Täytyy nyt sitten malttaa kevääseen ja yrittää pitää AVO -liikkeet muistissa. Meinaan kuitenkin sen TK2:sen sen kanssa tehdä.

Ihanaa tänään on pitkästä aikaa OIKEA vapaapäivä!! Ihanaa saa rauhassa siivota (heh) ja laittaa koira-aitaukset talvikuntoon ja puhtaat rutirexit koppeihin. Metsästäjiltä on tilauksessa myös lihaisia luita koiruuksille.