Eilen satoi kaatamalla, joten tehtiin ihan tynkätreenit (kun ei huvittanut enempää). Hessu sai tehdä  kalliolla luoksetulon kertaallleen niin, että seisomaan pysäytyksessä sekä käsimerkki että suullinen käsky. Toisella kerralla pelkkä käsimerkki ja kyllähän se pysähtyi. Päätin, että seuraavassa kokeessa kokeilen tuolla käsimerkillä. Sitten Hepsula teki kolmisen kertaa pitkältä suoraan ruutuun juoksuja (palkkapallo piilotettu takareunalle). Nekin ihan ok.

Ai niin eilen illalla olin kaikkien kolmen koiran kanssa meidän kotikalliolla pikku kävelyllä. Kun palattiin takaisin kuuliaiset Milo ja Frodo tulivat heti kutsusta. Mutta Hessu....vilkaisi minua ovelasti olkansa yli ja lähti rynnimään kohti naapurin pihaa (välissä siis metsää). Minä laitoin rauhassa Frodon & Milon sisälle ja otin ulos salaisen aseen, eli Röhköpossun. Pari kertaa, kun sitä "vingutin" niin alkoi metsästä kuulua rytinää ja sieltä rynnisti lähes kiljuva Hessu :) Heitin Röhköpossun Hessulle palkinnoksi. Sen jälkeen Hepsula tulikin ihan kuuliaisesti sisään.

Tänään on töiden jälkeen paljon ohjelmaa, mutta yritän ehtiä Hessun kanssa  kotipihalle tokoilemaankin. Ainakin paikkamakuun joutuu tekemään ulkona.