Frodo pääsi sunnuntaina ensimmäisiin maneesitreeneihin. Olihan se jotenkin "tahmeampaa" mitä ulkotreenit, siihen vaikuttanee se hallin pehmeä hiekkapohja jonkin verran.

Aloittelin Frodon kanssa ruututreenillä, ruutu oli laitettu aivan vasempaan reunaan ja päätyyn, niin että lähetys ruutuun meni reunan lähellä. Frodo ajautui kyllä lähes joka kerralla sinne ihan reunan viereen ja meni ruutuun vinottain sieltä vasemmalta (reunan puolelta). Näyttämällä kädellä ruudun keskikohdan sain pari ihan onnistunuttakin ruutuun menoa ja tietysti suoraan lelulle juoksut meni loistavasti. Seuraavalla kerralla taidan ottaa pelkästään ruutuun ja suoraan lelulle juoksuja ja suhteellisen pitkältä matkalta. Vähän kyllä etukäteen arvelinkin, että ruutu tuottaa sisätiloissa hankaluuksia.

Seuraavaksi otin noutoja sekä kokonaisena liikkeenä (palkka eteen) että pelkästään tuonteja. Nekin tuntuivat kovin tahmeilta tai siis jotenkin se pehmeä hiekka vaimentaa vauhdin....Frodo kyllä tuli laukalla, mutta se näytti ihan hidastetulta (voihan kääk).

Liikkeenohjaajan kanssa otettiin sitten seuraamista ja myös siinä oli normaalia enempi haahuilua ja välillä Frodo haisteli maatakin. Itse sain kotiläksyksi täyskäännöksien tekemisen, täytyy nyt oikeesti miettiä miten ne jalat laittaa, etteivät mene solmuun. Pari pätkää oli ihan ok seuraamistakin, mutta ei kyllä niin hyvää, mitä viime torstaina.

Luoksetuloa otin ensin läpijuoksuna ja sitten pysäytykset. Liikkeestä seisominen meni niin pitkäksi, että otin sitten pari kertaa peräkkäin pelkästään sen ja kyllähän se sitten lopulta sujui. Lopuksi vielä niitä läpijuoksuja.

Kaukoja treenattiin myös ja useaan kertaan Frodo jämähti vaan maahan eikä millään olisi noussut (voi ei, tämäkin vielä). Lopuksi otin niitä seiso - istu ihan viereltä ja myös sellaista treeniä että joka vaihdosta lensi nami palkaksi.

Elikä oikein mikään ei tuolla maneesissa sujunut. Nyt rupesi ihan tosissaan ne meidän sisäkisat hirvittämään...huh. Tässä on vielä parit maneesitreenit ennen kisoja joten ensi kerralla viellä treenataan ja sitten vikalla kerralla taidetaan vaan tehdä ihan pari juttua ja lähinnä leikkiä ja pitää hauskaa siellä maneesissa.