Eilen oli vuorossa Milon hakutreenit. Ilma oli loistava ja niin myös Milo  Rata oli reilu aloluokan rata noin 150 metriä. Ukkoja kolme, yksi umpipiilossa ja kaksi avopiiloissa. Milolla kaulassa kiintorulla ja ukoilla myös irtorullat.

Tarkkana odottamassa omaa vuoroaan ;)

Ensimmäinen lähetys vasempaan etukulmaan (sinne samaan, missä se viimekerralla sotkeutui aitaan). Hirveällä vauhdilla lähti, joten ei sille ainakaan mitään traumoja jäänyt. Kaivoumpparissa oli ukko. Kiintorulla tuli vauhdilla mulle käteen asti ja annoin Milon juosta vapaasti narun kanssa näytölle. Palkkana namit.

Sitten taisi tulla hienoja tyhjiä yksi oikealle ja yksi vasemmalle. Sitten lähetys taas oikealle ja Milo tulikin tuotapikaa irtorullan kanssa. Pidin näyttöliinasta kiinni kisamaisesti ukolle (mukana myös "tuomari"). Ukolla Milo haltuun ja ukko sai palkata, kun Milo istui nätisti mun sivulla. Palkka nameina. Sitten taas yksi hieno tyhjä vasemmalle ja hieno tyhjä oikealle ja sitten vasemmasta takakulmasta löytyi ukko ja Milolla suorapalkka lelulla. Jee :)

Milo meni kyllä todella hyvin ja vauhdikkaasti. Maaston puolesta olisi valmis kisoihin (ainakin tällä hetkellä... heh).

Menin vielä hakutreenien jälkeen kentälle kokeilemaan esteitä. Narulelun kanssa ensin loiva A -joka hyvin. Sitten jyrkkä A, joka myöskin loistavasti (heitin siis lelun, kuten kapulan). Hiukan korkealta Milo hyppäsi takaisin tullessa ja täytyykin sitä taas muistuttaa tulemaan hitaammin, laittamalla lelu esteen juureen. Metrinen hyppy myös aivan loistavasti. Rutiinia täytyy hiukan näihin esteille vielä saada. Ampumista pitäisi myös ottaa pitkästä aikaa. Sitten voisikin katsella jotain sopivaa hakukisaa...huiii!

Sunnuntaina oli myös minulla ratsastus ja menin "Purrilla", ihan mahtava tunne, kun sain sen kulkemaan lopputunnista todella hyvin.

Tänään onkin ohjelmassa molempien kissojen rokotukset.