On se vaan niin mukavaa olla lomalla :)

Otin Milon ensin treenaamaan. Aloitettiin ihan seuraamisella, perusasennoilla ja käännöksillä (hihnassa). Perusasento on parantunut Milolla aika hyvin, yritti vain pari kertaa tarjota sitä vanhaa vinoa perusasentoa ja huomautin heti. Voi että, josko se perusasento vihdoinkin saataisiin kelvolliseksi.

Liikkeestä seisominen taas tökki tällä kertaa. Otettiin useampi toisto, mutta lopuksi sain kaksi onnistunutta perjäjälkeen.

Sitten otettiin alohyppyä. Huomasin, että lähettäessä Milo vaatii vielä käsimerkin (täytyy häivyttää vähitellen). Yleensä jäi automaattisesti seisomaan esteen taakse ja odottamaan minua. Pari kertaa sai kyllä hypyn jälkeen jonkun hepulin ja laukkasi täysiä valtavan ympyrän, mistä kutsuin takaisin. Lopetettiin kuitenkin onnistuneeseen hyppyyn.

Lopuksi paikallamakuu, mikä meni loistavasti, vaikka jätin Milon keskelle aukeaa ja itse etenin jyrkkää mäkeä ylöspäin ja melko pitkälle. Palasin koiran taakse ja palkkasin maahan.

Lopuksi heiteltiin palloa ja molemmille tuli kuuma ;)

Frodon kanssa keskityttiin ruutuun ja tehtiin sitä jonkin aikaa. Otin läheltä ruutuunmenoja ilman palkkaa (ja onnistuin pari kertaa ohjaamaan sen kauniisti keskelle ja sinne maahan). Palkaksi pallo. Otettiin myös pari sellaista, että lähetän todella pitkältä ja käsken ruudun keskelle maahan ja vapautan ruudun takana olevalle pallolle hetken kuluttua. Nämä meni tosi hyvin. Lopuksi vielä pari pitkältä suoraan ruutuun juoksua ja vapautusta pallolle. Ruututreeniä tarvitaan nyt huimasti lisää.

Tunnarin tein lopuksi (Milo oli jo aika puhki juoksemisesta ja kuumasta). Otin aivan uudet kapulat (poikien kaatuva torni -pelistä (heh), onneksi Frodo ei tee koskaan hampaanjälkiä). Jätin Frodon istumaan noin viiden metrin päähän ja laitoin kapulat ekaa kertaa ympyrään (grillipihdeillä tietty, jotta ei tullut hajuja). Omaa kapulaa pidin ihan vaan hetken hajustumassa. Frodo lähti hyvin (ei liian lujaa) ja haisteli paria kapulaa, otti myös hiukan yhtä kapulaa suuhun, kunnes löysi oikean ja toi oikein kauniisti. Tuntuu tämä liike muuttuvan varmemmaksi kokoajan (hyvä, hyvä). Täytyy vähitellen pidentää matkaa. Ensi treeneissä taas otetaan kisamaisesti avustajan kanssa.

Tänään mennään katsomaan valkkaripentuja ja paria aikuistakin :))))))