2145196.jpg 

Tänään oli Frodolla vuorossa maneesitreenit ja kiitos Katin joka käytteli taidokkaasti minun kameraani ;) on tarjolla kuviakin.Yläkuvassa Frodo makaamassa ja odottamassa, kun minä toimin liikkeenohjaajana muille.

Ihan ensimmäisenä Frodolle tunnistusnouto kahteen kertaan EVL -tyylillä. Frodo teki oikein hyvin ja keskittyneen rauhallisesti :) Selvästi Frodo joutuu pinnistämään enempi, kun kapula vain käy pikaisesti minulla kädessä. Palkaksi namia ja lelu.

Sitten Frodon kanssa seuraamista ja oikean paikan löytämisella sivulta. Seuraaminen oli hyvää ja innokasta. Metallihyppynouto oli myös hyvä. Kaukoja pitkältä maasta - seiso ja maasta -istu jotka hyvät ja palkaksi vapautus takana olevalle lelulle. Tötteröt esteenä etujalkojen edessä, useaan kertaan kaikki vaihdot. Sujuikin tosi hienosti jopa niin, että etujalat pysyivät paikallaan (vautsi). Palkaksi namia.

Luoksetuloissa hyvät seisomaan pysähtymiset ja maahan menot. Lopuksi suora luoksetulo ja lelu palkaksi mun taakse.

Merkille juoksut sujuivat hienosti eri suunnista ja eri merkeille. Frodo on selvästi tajunnut merkin idean. Ohjatussa noudossa merkille meno nopea, mutta itse nouto hitaasti, sillä selvästi Frodo ei ole aina ihan varma mikä noutokapula pitäisi hakea. Viimeinen kerta oli hyvä ja kehuin kovasti kun tuli noutokapulan kanssa.

Mietiskelin tuossa, että muut EVL:n liikkeet on aika hyvinkin hanskassa, mutta ne ikuiset kaukokäskyt ja ohjattu nouto vaativat vielä treeniä.

Lopuksi vietettiin vielä pikkujouluja torttujen, piparin ja mehun merkeissä. Niin ja tietysti myös koirille oli herkkuja. Tähän loppuun sitten niitä maneesikuvia :)

2145201.jpg

Frodo hyppynoudon vauhdissa.

2145218.jpg

Täältä se metallikapula löytyy...

2145202.jpg

Ja tässä sitä tarjotaan mammalle...

2145204.jpg

Leikkiä...jee

2145206.jpg

...ja lisää leikkiä liikkeiden välissä.

Sitten vuorossa Frodon kontaktia...heh

2145210.jpg

2145213.jpg

2145215.jpg

Ja lopuksi vielä kaksi pientä :)) Tontuksi pukeutunut on Frodon suuri - pieni ihastus.

2145220.jpg