Aloitin kentällä Milon kanssa. Ihan alkuun otettiin pitkä matka seuraamista askellajimuutoksineen, käännöksineen ja pysähtymisineen. Hiukan Milo nojasi mun jalkaan käännöksissä, muuten ihan kivaa seuraamista.

Sitten tehtiin jäävät (liikkeestä maahan ja seiso) kisatyyliin. Nämäkin hyvät, jostain syystä Milo meni maahan toiselle kankulleen, eikä suoraan (mutta pysyi kyllä siinä).

Kauko menivät HIENOSTI ja nyt tein täysin kisamaisesti (ehkä hiukan liian pitkälläkin matkalla). Seuravaalla kerralla täytyy tehdä tosi helppo kaukotreeni.

Luoksetulon pyshädykset menivät taas eteenpäin valumiseksi, tehtiin pari myös takapalkalla. Lopulta päätin palata treeneissä ihan alkuun, eli kun kutsuin Milon niin heitin heti pallon palkaksi sen yli, eli ei otettu mitään seisomisia vaan Milo sai suoraan kurvata taakse pallon perään. Nämä menivätkin oikein kivasti. Ihan loppuun vielä koko kentän pituinen suora luoksetulo ja Milo sai laukata täysillä mun ohi pallon perään.

Heittelin vielä Milolle lelua jonkin aikaa kentällä ja muutenkin leikittiin.

Frodo pääsi sitten tekemään vähän seuraamista (sivuille, eteen ja taakse) sekä idioottiringin. Loppuun vielä Frodolle suora luoksetulo.

Milon kanssa sitten taas jatkettiin noutojen kanssa. Milolla oli ilmeisen kuuma ja luovutukset olivat todella väljiä ja hitaita. Loppuun sain yhden hyvän niin, että minulla oli narupallo leuan alla, jonka pudotin kapulan irrotuksen jälkeen suoraan Milolle. Täytyy tässä lähipäivinä tehdä pelkkä noutotreeni kotipihalla, kun Milo on oikein virkeimmillään.

Paikkamakuussa Milo tökötti jälleen Haran vieressä. Ensin oltiin molemmat ohjaajat puskan takana piilossa (koirat olivat ihan hyvin pysyneet paikoillaan). Sitten palattiin koirien eteen ja minä vielä uudelleen puskaan hetkeksi. Lopulta palattiin koirien vierelle. Milo nousi liikkeenohjaajan käskystä, joten komensin sen takaisin maahan ja jätin vielä hetkeksi makaamaan. Sitten palasin Milon sivulle ja liikkeenohjaaja sanoi pariin otteeseen käskyn. Nyt pysyi Milo maassa ja kyykistyin sen viereen ja annoin palkkapallon, kun vielä makasi maassa ja sitten vapautus.

Sitten lähdettiinkin meille ampumaan. Laura jäi ampumaan kallion päälle ja me Milon kanssa menimme noin 50 metrin päähän. Milo sai juosta vapaana. Ekan paukun kohdalla Milo nosti päätään ja katsoi Lauraan päin. Sen jälkeen ei reagoinut mitenkään, juoksenteli vaan hajujen perässä. Laura lopetti ampumisen, kun Milo tuli lähelle. Hyvä juttu :) Nyt pitäis päästä kentälle ammuttavaksi paikkamakuun yhteydessä.