Tänään olikin Frodon tämän kauden toiseksi viimeiset maneesitokot. Frodo oli oikein hyvässä vedossa ja treenit meni mukavasti ja kivalla tempolla.

Aloitin merkillä (merkkinä ei tötterö vaan matalampi piste). Merkki aivan loistava ja merkki + ruutu hienot kummastakin suunnasta.

Luoksetulo ihan mielettömän hyvällä seisomaan pysäytyksellä ja maahanmenolla (WAU). Perään suora luoksetulo (vingutin Wubba -lelua jo kun kävelin Frodosta poispäin). Frodo tulikin aivan mielettömällä laukalla ja heitin vinkuvan lelun mun ohi palkaksi.

Hyppynoudot metallilla loistavat, otin eri suuntiin. Lopuksi heitin Frodon lelun ja sai saalistaa sen hypyn jälkeen.

Kaukot (kahden laudan takana) ja takalelulla hienosti. Tein tosi pitkää sarjaa ja lopulta vapautus lelulle. Pitkältä matkalta istumaan ja maahan nousuja ja palkka heti taakaa.

Tunnari kisamaisesti ekalla kerralla hienosti. Tokalla alkoi taas temppuilemaan ja aina kun oli ottamassa väärää sanoin "ei" ja "oma". Tämä olikin aikamoista pelleilyä, mutta tuli se oma sitten lopulta ja kehuin kovasti. Tämä tehtiin pariin otteeseen, kunnes yksi ohjaajista antoi oivan neuvon, eli kaadoin koko säkillisen tunnarikapuloita maahan ja avustaja levitteli niitä hiukan että eivät olleet päällekkäin ja että koira pystyi liikkumaan. Sinne sitten sekaan oma. Johan toimi Frodollakin nenä, kun joutui kunnolla etsimään, malttoi keskittyä ja oma tuli sieltä kahdella kerralla hienosti. Kovat kehut ja hyvät palkat, lopetettiin sitten siihen. Teen tämän saman treenin vielä ensikerralla ihan alkuun ja sitten perään kisamaisesti.

Yllättäen ohjattu nouto ihan mielettmän hyvin ilman epäröintejä ensin oikea ja sitten vasen (YES).

Paikallamakuu hyvä sekä paikallaistuminen myös (Frodo istui ja kaverikoira makasi). Tehtiin kaikenlaisia häiriöitä kun palattiin koirien luokse, kierrettiin ja mentiin väärien koirien viereen ym. Hyvin silti :)

Ollaan myös lenkkeilty pitkät lenkit pe - su ja ainakin mulla on jalat kipeenä, toivottavasti myös koirien kunto kasvaa kohinalla.