Eilen Frodotuksen kanssa tokoilemassa. Sää oli kolea ja meinasi sataakin, mutta onneksi ei kuitenkaan satanut. Frodolla oli energiaa ihan kivasti.

Alkuun otettiin merkkiä ja sitten merkki + ohjattu nouto. Ensin oikealle ja meinasi hakea keskikapulan, joten huusin "ei" ja lähti käsimerkistä hakemaan sen oikean kuten pitikin. Uudestaan pelkkä merkki ensin ja sitten taas merkki + ohjattu oikealle, nyt menikin aivan lositavasti. Vasemmalle yritti myös yhdellä kerralla hakea keskimmäisen, mutta muut kerrat hyvin. Frodo toi kapulan reippaalla laukalla ja oli muutenkin innoissaan.

Liikkeestä seiso, istu ja maahan kaikki loistavasti ekalla oikein. Liikkeelle lähdettäessä annoin namin ja vikalla kerralla lelun, joten se olikin erittäin vauhdikas liikkeelle lähtö Hymy

30 metrin päästä maasta - istu ja vapautus takapalkalle sekä maasta - seiso ja vapautus takapalkalle. Sitten leikittiin ja Frodo autoon odottamaan siksi aikaa, kun vedin oman ryhmän treenit.

Ryhmän jälkeen jatkettiin Frodon kanssa. Ensin pari hyppynoutoa metallilla (este oli niin korkea, kun sen sai ja silti hienot ilmavat hypyt). Hyvä Frodo. Luovutukset myös erittäin tiiviit, mutta hiukan jäi vinoon.

Sitten pelkkää merkkiä eri suunnista, merkki + ruutu eri suunnista, pelkkää ruutua läheltä ja pitkältä. Hyvin meni kaikki. Ruutu on Frodosta tosi kivaa.

Tunnari kahteen kertaan ja Eveliina toimi liikkeenohjaajana. Hyvin löytyi oma ja luovutukset hyvät.

Frodo sai olla paikalla istumisessa sen ajan, kun avustin Eveliinalle tunnarin pariin kertaan ja hyvin pysyi Frodo istumassa.

Laudan takana ja takapalkalla vielä pitkä sarja kaukoja, hienot vaihdot vapautus istu - seiso jälkeen takapalkalle. Meni kyllä hienosti.

Sitten vaan riehuntaa ja leikkiä. Kotona vielä Frodon ja Milon kanssa märkään metsään lenkille. Oli oikein hauskat treenit.