Kiirettä on pitänyt sekä perheen parissa että töissä ja tenttikin uhkaavasti lähenee...

Tänään kuitenkin pitkästä aikaa pikkasta treeniä molemmille.

Frodolle ruutuun lähettämistä, joka meni ihan uskomattoman hyvin, sekä ilman palkkaa ruudussa että palkka valmiina ruudun takana (ei näkyvissä). Otin myös erikseen Frodolle ruudussa makuutreeniä ja itse kiertelin ympärillä eri suuntiin ja lopuksi palkkasin ruutuun. Kerran Frodo lähti tulemaan, mutta vein takaisin ja toisen kerran nousi istumaan, käskin takaisin maahan. Lopulta saatiin ihan onnistuneitakin. Ennen kisaa ei nyt varmaan kannata ottaa niitä ruudusta seuraamaan tuloja, sillä kyllä se varmasti sieltä tulee. Varmistetaan nyt vaan sitä pysymistä, tein mä sitten mitä tahansa.

Sekä puu- että metallinouto laukaten (WAU), löysin nimittäin uuden lelun (jonka olin ostanut Milolle, joka suorastaan sylki sen suustaan) johon Frodo on aivan intona (yes).

Myös kaukot meni todella hyvin, kun tämä uusi lelu oli Frodon takana.

Noudossa taas hösäs alussa ja sanoinkin aika tiukasti että "öh höh" ja jopa "ei". Ajattelin että heittäytyykö Frodo taas selälleen, mutta yllättäen näiden painokkaiden sanojen jälkeen se rauhoittuikin haistelemaan (laitoin parille kerralle namejakin kapuloiden sekaan). Vauhti ei hidastunut laisinkaan, mutta saatiin pari oikein hyvää ja onnistunutta lopuksi. Viimeinen suorastaan täydellinen :) Matkaa meillä oli kuutisen metriä.

Seuraamiset ja siirtymisetkin ihan ok. Kun nyt teen sen oikealle siirtymisen erilailla, tulee Frodo paremmin perusasentoon.

Frodo oli ihan intona tekemään, liekö syynä tämä pieni treenitauko vaiko uusi ihana lelu, taikka sitten molemmat. Kivaa oli kuitenkin :)

Milolle otin tarkoituksella myös kivaa treeniä. Parin perusasentoon tulon jälkeen tokon aloluokan hyppyä, mikä onnistuikin joka kerta. Joskin hypyn jälkeen Milo alussa eteni aika pitkälle, ennen  pysähtymistä, mutta vikoilla kerroilla jäi jo seisomaan esteen taakse. Palkkasin vielä suoraan sinne esteen taakse namilla.

Sitten otettiin pari noutoa, yhdellä varasti, mutta tuli heti takaisin kun käskin. Hyvin piti kapulaa eikä juurikaan pureskellut.

Ei sitten muuta Milolle.

Leikittiin sitten koirien kanssa kongoa heitellen pihalla.

Torstaina olisi ohjatut tokotukset ja sunnuntaina Milon hakuilut.