Kuvassa Hessu eilen aamusella.

Pennelit%201266-normal.jpg

Ainakin kahdet torstain kaarihallitokotkin on kirjaamatta. Viime torstaina oltiin Hessun kanssa kahdestaan ja AVO -liikkeiden lisäksi tehtiin ruutua, tunnaria sekä metallinoutoa hypyllä ja ilman. Hallissa oli ollut edellisenä sunnuntaina ilmeisesti Match Show ja Hessun kiinnostuksesta päätellen oli sinne lirauteltu sinne sun tänne tai sitten ollut juoksuisia narttuja. Hyvää häiriötähän tuokin on....vaikkakaan mä en sitten kestä sitä Hessun haistelua, nuolemista ja lutkuttamista...YÄK!

Paikkamakuussa Hessu pysyi hyvin yksin, kun olin oven ulkopuolella (Hessun takana oli menossa RallyToko -treenit eli hyvää häiriötä ja ääntä).Muistaakseni olin 3 minuuttia. Toisessa paikkamakuussa liikuskelin hallissa ja välillä kävin A-esteen takana piilossa jne. Oikein hyvin sekin (en käyttänyt kummassakaan etupalkkaa). Yllättäen paikkamakuukerroilla Hessu ei yhtään haistellut maata, mitä se yleensä kyllä tekee. Ehkä se joutui olemaan oikein skarppina, kun oli yksin. Ollaan kyllä kotonakin vähintään pari kertaa viikossa tehty paikkamakuu niin, että Hessulla etupalkkana ruokakuppi ja menen toiseen huoneeseen 4 minuutiksi. Ainakin Hessun mieli rauhoittuu, kun on yleensä niin levoton paikkamakuussa. Toissatorstaina makoilivat Haran kanssa hienosti, me oltiin ulkona. Hessulla oli etupalkka. Taidettiin tehdä paikkamakuu myös sisällä niin, että ei menty ulos.

Luoksetulostoppeja tehtiin myös paljon. Putken kanssa hienot ja takapalkalla superit. Koemaisesti kyllä valuu, pitkällä matkalla, mutta lyhemmällä matkalla ok. Edelleen pitkällä matkalla ja takapalkalla treeniä. Toissatorstaina tehtiin myös paljon suoraan sivulle luoksetuloja ja Hessuhan varasti alkuun. Lopulta tehtiin paljon sitä treeeniä, että palasinkin takaisin sivulle ja vasta siellä palkka. Luoksetuloissa ei lopussa koskenut minuun lainkaan, vaikka tulikin lujaa. Näitä tarvitsee treenata lisää, pitää muistaa, että luoksetulossa ei koskaan palkkaa vasemmassa kädessä valmiina vaan palkka oikeasta kädestä.

Noudot ok, vähän pyöritteli kapulaa ja piti huonosti. Metallin kanssa ei ensin meinannut hypätä, mutta sitten vähän aikaa hyppyytin ja seurautin metallikapula suussa, niin meni hienosti.

Kaukot oli kummallakin kerralla ok sekä liikkeestä maahan ja seiso. Seuraamisessa on nyt edistänyt ja poikittanut oikein urakalla. Olen ruvennut palkkaamaan takaata ja se on hiukan auttanut asiaa.

Ruutuun pitkältä matkalta suoraan juoksuja ja läheltä maahan käskyllä. Ihan hyvin etenee. Tunnarissa keskittyy "oman" etsimiseen jos se on piilotettu, mutta jos on puhtaat kapulat ja oma maassa niin ei kyllä keskity. Pari kertaa toi väärän ja lopuilla kerralla oikean, mutta taisi olla ihan sattuma, ei edes juuri haistellut. Kun laitoin puhtaat kasaan ja piilotin oman viereen pipon alle, niin sitten etsi oikeasti nenällä sen oman sieltä pipon alta. Nyt vaan täytyy vähitellen tuoda se oma "esille".

Tehtiin myös molemmissa treeneissä "kylki" rentoutusta sekä lopuksi riehumista narupallon kanssa.

Kotipihalla ollaan tehty kaukoja, noutoja sekä luoksetulon stoppeja aina välillä. Metsälenkeille ovat päässeet kaikki koiruudet päivittäin.