Eilen taas treenattiin vähän tottelevaisuutta molempien kanssa.

Frodon kanssa ruutua kalliolla. Olipahan ainakin vaikeasssa paikassa, hiukan kuopassa ja Frodon piti singahtaa ruutuun puiden välistä :) Ruututreeni meni kyllä ihan hyvin :)

Noutojen tuonteja läheltä puukapulalla, ihan ok. Luovutus on selvästi parantunut.

Tunnistusnoudot meni hyvin. Otin noin 5 kertaa ja toisella kerralla ainoastaan se nami oman kapulan päällä. Ei ottanut muita suuhunsa eikä pudottanut, mutta pari kertaa pyöritteli tuodessaan kapulaa suussaan. Jospa nyt saisín pidettyä tämän liikkeen koossa kisaan asti...

Kaukoissa laitoin pallon taakse ja tein koko sarjan. Meni itseasiassa todella hyvin, mutta vikalla maahan menolla kääntyi nenä palloon päin. Kävin korjaamassa suoraan ja otin vielä (myöskin 10 metrin päästä) maasta-seiso-istu ja vapautus pallolle.

Ihan hyvä pikkutreeni Frodon kanssa.

Milon kanssa perusasntoon tuloa, seuraamista käännöksineen, ihan ok. Liikkeestä istu ja maahan menivät hienosti ilman apuja. Liikkeestä seiso meni vasta kolmannella ja neljännellä oikein ilman apuja. Palkaksi pallo.

Sitten jätin Milon istumaan ja etenin 30 metriä ja käännyin, no Milo ennakoi luoksetulon ja lähti tulemaan. Vein sen takaisin istumaan ja etenin jälleen 30 metriä, käännyin ja olin jonkun aikaa paikallani ja palasin sitten Milon taakse ja sivulle ja pallo palkaksi taakse.

Ihan lopuksi vielä erittäin vauhdikas eteen meno :))

Eipä sen kummempaa treeniä.