Lapsityövoiman avustuksella kotipihatreeniä, toinen pojista on fudisturnauksessa, mutta onneksi edes toinen on kotona auttamassa äitiä koiratreeneissä

Milon kanssa seuraamista ja nallipyssyllä paukuttelua aina sovitussa kohdassa kolmisen kertaa. Ihan ensimmäisellä paukulla Milo käänsi päätä ja katsoi ampujaan päin, mutta muuten ei mitään reagointia. Eli narupallo palkaksi aina paukkujen jälkeen, kun ei reagoinut mitenkään.

Paikallamakuu niin, että Milo makasi takapalkan kanssa ampujan vieressä ja minä etenin 30 metrin päähän. Neljä paukkua, ei reagointia ja vapautus lelulle. Sama myös niin päin, että koira makasi 30 metrin päässä ja minä olin ampujan vieressä selkä koiraan päin. Eipä reagointia näinkään, joten vapautus takapalkalle.

Vielä kertaalleen seuraaminen niin, että ammutiinkin ihan alussa, ei reagointia ja narupallo palkaksi. Kaksi lipasta ammuttiin. Noi nallipyssyn paukut on kyllä niin pieniä, että eivät varmaan siksi aiheuta reagointia. On se kyllä kumma, että pienet  paukut eivät hetkauta eivätkä ysimilliset, mutta sitten kuusimilliset aiheuttaa reagointia (niin tietty just ne paukut, mitä käytetään pk-kisoissa...).

Lopuun otettiin vielä toko AVO:n hyppyä niin, että hyppy, jonka jälkeen käsky istu ja kun istui niin narupallo lensi palkaksi Milon pään yli. Näitä tehtiin useita ja loppuun yksi niin että käsky "hyppy" sitten "istu" hetken odotus käsky "tänne" (jolloin Milo hyppää takaisin) ja narupallo palkaksi, kun istui tiiviisti edessä. Yes, tämä hyppyhän on jo ihan hyvällä mallilla!