Ensin vajaa 4 kilsan lenkki Hessun ja Milon kanssa ja heti perään sama lenkki Hessun ja Frodon kanssa. Toimii, kun on yksi vanhus, yksi vähän vielä toipilas ja yksi energinen. Ainoastaan minä olin lenkkien jälkeen väsynyt  wink

Jaksoin kuitenkin vielä kotipihalla tehdä kaikkien kanssa noutotreenit. Ensi Hessun vuoro. Erittäin energisiä noutoja laukalla mennen tullen, ei karannut kapulalle ja luovutti hyvin. Pari kertaa jäi hiukan taakse perusasentoon, mikä ei liene kovin paha, kun sillä tuppaa perusasento olemaan aina liian edessä. Kertaalleen tein myös pelkän tuonnin eli jätin kapulan meidän väliin. Tällöin luovutus oli kaikista paras. Lopetettiin oikein hienoon kokonaissuoritukseen.

Sitten Milo heart voi sitä intoa. Hienosti Milo malttoi perusasennossa eikä karannut kapulalle (ei siis olla Milon jalkaongelmien jälkeen tehty juuri mitään tokotreeniä). Laukalla kapulalle ja takaisin, ensimmäisellä jäi hiukan kauas (kun en muistanut, että Milohan luovuttaakin eteen ja säädin jotain ihmeellistä). Perusasentoon siirtyi tutulla loikalla. Kaksi seuraavaa noudon luovutusta oli hyviä ja tiiviitä, mutta pikku loikalla edelleen siirryttiin perusasentoon. Ei otettu kolmea kertaa enempää.

Fodo vielä viimeisenä. Intoa piisasi yes Frodo on aina ennen luovuttanut kapulan suoraan eteen, mutta on nyt ilmeisesti seurannut Heben noutoja ja ottanut opiksi, sillä noudot luovutettiin erittäin kauniisti suoraan sivulta. Hieno Frodo! Vaikka aikanaan pk-puolella kilpailtiinkin, niin olisi varmasti pitänyt eri käskyllä opettaa Frodolle tokossa tuomaan suoraan sivulle, oli nimittäin nyt niin nätti ja täpäkkä koko noutoliike. Tokossa meillä meni aina pisteitä, kun Frodo ennakoi siitä edestä sivulle siirtymistä.

Hessun kanssa vielä iltaruualla paikkamakuu. Menin heti piiloon ja kävin välillä näkyvissä ja taas piiloon. Hessu makasi rauhassa ja painoi päänkin maahan. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa kello, jotta saan varmasti sen 3 minuuttia.

Nyt on tyytyväisiä koiria :)