Hessu on ollut koko tämän viikon (viime lauantaista asti) sairaslomalla ja liikuntakiellossa. Apeana koko koira, kuten kuvasta näkyy:

Potilas-normal.jpg

Ensi lauantaina mennään katsomaan Hessun tilanne uudemman kerran hierojalle ja katsotaan jatkot sitten sen mukaan. Hessun oireet pahenivat viime viikon pe iltalenkillä ja lauantaina aamupäivällä päästiin onneksi hierojalle. Hessun oloa saatiin helpotettua, mutta katsotaan nyt sitten ensi lauantaina mikä on tilanne levon jälkeen.

Tässä vielä kuva viime perjantain iltalenkiltä.

potilas2-normal.jpg

Milo ja Frodo ovatkin sitten olleet todella pirteinä. Sain molemmille tiettyihin asioihin vaikuttavia homeopaattisia tippoja ja vaikutus on ollut ällistyttävä :) Ei uskoisi vanhuskoiriksi ;)

Hessun jotain treenejäkin jäi kirjaamatta, tehtiin mm. uroskoirahäiriötreeniä, mikä meni ihan hyvin. Joskin epäilen vahvasti Hessun ärhentelyn johtuneenkin kivusta, se on aikaisemminkin ollut tosi äreenä muille koirille, kun on ollut esim. lihakset pahasti jumissa ja ollut kipuja.  Nyt toivon, että Hessu saadaan pian kuntoon ja että on paljon parempi lauantaina. Tietysti sitten mennään lääkäriin, jos ei ole parempaan suuntaan, mutta meidän köpöttely lenkeillä (kun on liikuntakiellossa) on kyllä liikkunut jo paljon paremmin.