Eilen iltasella käytiin Hessun kanssa Myy -siskon ja Milo -bortsun kanssa tokoilemassa. Yhteinen paikkamakuu, olin näkyvillä jotta olisin voinut puuttua Hessun hännän heilutukseen tai nuuskimiseen. No Hebe painoi lähes heti pään maahan ja oli ihan paikallaan.  Niin ja voi hitsi Milo -bortsu jäi kuvasta, vähän oli sihti heikko kuvaajalla...eli minulla. Milo on kaunis bortsu-uros ja ihanat pystyt korvat :))

Hessu%20ja%20Myy-normal.jpg

Fobo%20ja%20Hebe-normal.jpg

Tähän väliin myös kuva Frodosta ja Hessusta eiliseltä. Frodolla ihana Aarre suussa ja Hebeä ottaa aivoon, kun se ei saanut sitä (hih).

Sitten takaisin treeneihin. Alkuun menin Hessun kanssa kentälle, kuten kisoissa. Hiukan innostin ennen kehään menoa tekemällä parin asekeleen peruutusta ja pyöräyttämällä Hessua pariin kertaan vierellä. Tätähän ei saa kokeessa tehdä kehässä, mutta ennen kehään menoa se voisi olla hyvä innostava temppu. Kongo -palkka odotti kehän ulkopuolella. Tehtiin seuraaminen, liikkeestä maahan ja liikkeestä seiso ja sitten vapautus lelulle. Tehtiin myös yksitellen sitä maahanmenoa ja seisomista ja aina välillä vapautus lelulle. Meni hyvin, mutta noudon kanssa ei enään mennytkään. Hessu ei millään meinnanut hakea kapulaa, kun näki sen kongon. Pysähteli ja laahusti. Laitoin sitten kongon piiloon ja vasta oikein innostamalla sain siihen noutoon jotain vauhtia. Pari kertaa palkkaus narupallolla, ni jo rupesi sujumaan paremmin. Palkkailin myös kaukojen ensimmäisestä maasta - istu vaihdosta pitkällä matkalla. Tehtiin siis kaikkia muita AVO -liikkeitä patisi hyppyä, kun ei ollut estettä. Luoksetulo stoppeineen oli kyllä hieno :) Tehtiin myös voi -kaukoihin liittyvää maasta - seiso, kurreasento ja siitä etutassut maahan hypähtämällä.

Tänään olisi suunnitelmissa kotipihalla omalla vanhalla esteellä (toivottavasti pysyy vielä pystyssä) hyppytreeniä ja sitten noutoa. Nouto ensimmäisenä, jotta on TOSI innoissaan. Sitten vielä hiukan sitä "ei saa osua" luoksetulon loppukohtaa. Sitten olis taas kokeet tiedossa. Uh, kyllä hiukan hirvittää, jos Hebe on taas yhtä mahdoton kuin viime kokeessa. Mennään nyt kuitenkin edes treenimielessä, kun on kerran maksettukin. Sitten uppoudutaan VOI -liikkeisiin ja ehkä joskus 1000 vuoden päästä uskaltaudutaan seuraavan kerran kokeisiin.