Tänään oli Frodolla hakutreenit. Tallattu alue oli kokonaisuudessaan alorataa isompi, mutta Frodolle käytettiin ehkä aloluokan mittaista rataa. Frodolla oli kiintorulla kaulassa koko treenin ajan. Vasen puoli aluetta metsää ja oikealla puolella aukeeta, kalliota ja kantoja.

Ensimmäinen pisto oikealle. Frodo lähti hyvin ja teki hienon ja laajan tyhjän, palkkasin lihapullalla.

Toinen pisto vasemmalle, jälleen Frodo lähti hyvin ja paineli suoraan etukulmaan ja sieltä takalinjaa pitkin eteenpäin, kunnes paikallisti maalimiehen kodassa. Frodo tarkasti hyvin kodan ja kurkkasi sinne sisään (oviaukko aukinainen) ja otti siinä kiintorullan. Rullan toi hyvin minulle ja sitten lähti näytölle. Frodo olisi voinut viedä näytölle hiukan suoremmin, nyt meni aika paljon omia jälkiään.

Kolmas pisto oikealle ja hyvä laaja tyhjä jälleen (kiersi hienosti ison kallion). Siitä suoralähetys vasemmalle, lähti hyvin, mutta ei uponnut tarpeeksi, joten tyhjä jäi matalaksi. Lähetin uudelleen ylilähetyskohdasta ja nyt upposikin hienosti. Etenin reilusti keskilinjalla, mutta Frodo palasi irtorullan kanssa sinne missä olin ollut ja tuli sitten keskilinjaa luokseni. Lähettiin näytölle, mutta Frodo vei minut siihen kohtaan keskilinjaa mihin palasi metsästä ja oli selvästi eksyksissä (ei tiennyt minne lähteä). Lähetin uudelleen tästä kohdasta ja pian Frodo tulikin uuden irtorullan kanssa hienosti (ja vielä eteenpäin keskilinjaa). Irtorulla tuli minulle hienosti käteen asti ja näytölle Frodo lähti suorinta reittiä ja vauhdilla. Juoksin lähes ukolle asti narussa kiinni ja lopussa päästi menemään vapaasti. Ukko palkkasi lihapullilla. Tällä pistolla oli hämäyksenä rikkinäinen puinen laatikkoumppari sekä puilla katettu maakuoppa, mutta Frodo meni hyvin, eikä tehnyt valeita.

Neljäs pisto oikealle. Frodo lähti laiskasti ja pysähtyi viiden metrin päähän. Kutsuin takaisin ja lähetin uudelleen samasta kohdasta. Nyt lähti hyvin, upposi upeasti ja teki mahtavan laatikon (ylitti jopa leveän ja syvän ojan ilman keskeytyksiä) ja löysi ukon juurakon takaa. Palkaksi taistelut. Ja lopuksi minäkin taistelin keskilinjalla ja Frodo sai viedä lelunsa autolle asti.

Olen oikein tyytyväinen, että tyhjät menivät hyvin, olivat tarpeeksi laajoja eikä Frodo tehnyt valeita. Myös kiintorullailmaisu meni kokonaisuudessaan hyvin. Irtorullailmaisussa eksyminen ekalle näytölle mentäessä, mutta onneksi uusi yritys meni hyvin. Frodo oli selvästi väsynyt ja ehkä sen vuoksi paineistunut viimeiselle lähdettäessä, mutta onneksi lähti jo toisella ja pistosta tuli ihan mahtavan hyvä ja suorapalkka. Uskallan nyt varmaan jatkossakin pitää kiintorullan kaulassa koko treenin ajan ja vuorotella kiintorulla ja irtorullailmaisujen kanssa. Ai niin ja Frodo joutuu laihdutuskuurille ja minä kunnon kohotuskuurille (heh, on se hyvä aina välillä käydä toisenkin treeniryhmän treeneissä) :)