Kolmantena päivänä katsottiin ennen tuntia meidän ratsividoeot :) On kyllä erittäin opettavaista ja tunnilla olikin opettajan mukaan kaikilla keskittynyt ilme, kun yritimme panostaa kaikkeen oppimaamme (heh). Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä kurssi, joskin neljä päivää peräkkäin tiukkaa ratsastusta näin äkkiseltään on helteessä aika rankkaa. Laskin, että ratsastin 5 tuntia neljänä peräkkäisenä päivänä. Eli ei ehkä olisi pitänyt ottaa sitä 1,5 ratsastusta siihen sunnuntaille ennen kurssia. Toisaalta neljännen päivän jälkeen ei ollut enää mikään lihas kipeänä, kun kroppa tottui tuohon rääkkiin. Lassi -heppa on edelleen kiva, minulle haasteena myötälaukka ja varsinkin käännökset. Vaatii erittäin tiukat ulkoavut, eikä kaula saa olla pitkänä milliäkään tai menee pipariksi. Eli jouduin ihan pinnistämään tosissani, jotta saatiin viimeisellä tunnilla edes pari hyvää laukkaympyrää. Nyt kun olen toipunut ja LOMA alkaa, niin täytyy katsoa jos ehtisin vielä parille ratsitunnille ennen elokuun vakitunteja. 

Hessun kanssa ollaan taas laiskoteltu, mutta nyt kun loma siis alkaa, on enemmän aikaa. Meillä onkin heti ma ohjatut Niinan tokot, joten viimeistään silloin treenataan. Ruokakipolla tehty nyt metallinoutoa ja yhden kerran on laukannut mennen tullen ja pitänyt hyvin metallista kiinni (ihmeiden aika ei ole ohitse). Eilen tehtiin taas vähän namilla niitä kaukovaihtoja. Tänään voisi niitä jatkaa ja tehdä vaikka tunnaria, ruutua ja hyppynoutoa tuossa kotipihalla. 

Ilmoittauduin töihin seuran tokokokeisiinkin elokuulle, sillä ei taideta itse olla vielä voi -koekunnossa, tai jos ollaan niin eiköhän sitä ehdi kummatkin. No ei  me oikeesti olla...tässä on lomareissut ja kaikki välissä ja silloin on Hebelläkin treenivapaata.