Ennen ruokaa Hessun kanssa pientä kotipihatreeniä. Kun Hessu juoksi minua kohden käsky "maahan" ja kun oli hetken maannut heitin namin palkaksi Heben pään yli. Näitä tehtiin useampi ja nyt onnistui ilman apuja (pelkkä käsky) myös niin, että Hessu juoksi ja minäkin liikuin (eli kävelin takaperin samalla, kun annoin käskyn). Jee :)  Tämän  lisäksi tehtiin perusasentoa eri suunnilta ja joka kerralla palkka (huomasin, että kun en ole kuukausiin palkannut pelkästä perusasentoon tulosta, niin se alkoi selvästi huonontua, nyt olen parina päivänä palkannut runsaasti ja taas oli hyvä ja napakka). Seuraamiset hyvät ja jopa täyskäännöksessä Hebe suorastaa heitti takapäänsä :) Kun muistaisi voisi ottaa näihin täyskäännöksiin pari peruutsaskelta mukaan.

Ruuan yhteydessä Frodo joutui tällä kertaa tekemään maahan-seiso-maahan- istu-maahan ja istu. Voi että se Frodo on nopea ja tekee just eikä melkein...Hessun maahanmenokin tuntuu Frodoon verrattuna niin hitaaaaalta että.

Milon ei tarvinnut kuin seistä ja katsoa kauniisti silmiin, niin sai ruuan :)

Kuvassa Milo  pari päivää sitten lenkillä.

Kissat ovat voineet olla lähes koko päivät ulkona, kun ollaan oltu lomalla ja sääkin ollut hyvä. Tässäpä jokin aika sitten otettu kuva mirreistä ;)

Kuva parin viikon takaa, Frodo ja Hessu uimassa

Nyt olis vuorossa Milon 2 km lenkki, jonka perään Frodon & Hessun 5 km lenkki (onneksi ei ole enempää koiria lenkitettävänä).

Olen myös nyt kesällä käynyt vähintään kerran viikossa ratsastamassa 1,5 tuntia kerrallaan. Kivoja tunteja (kaksi eri opettajaa) ja tallilla myös uusia heppoja :) Lomamatkan jälkeen alkaa sitten vakitunnit, toivottavasti pääsen 1,5 tunnin vakitunneillekin. Tuo puolitoista tuntia vaatii kyllä enemmän kuntoa, mutta on niin palkitsevaa, kun heppa on yleensä parhaimmillaan juuri sen tunnin ratsastuksen jälkeen.