Eilen tehtiin isännän ja koirien kanssa pitkä ja reipas lenkki syksyisessä metsässä ja hiekkateitäkin oli matkan varrella. Ehdittiin kotiin juuri ennen pimeän tuloa ja pihalla vielä hetki puuhasteltiin. Milo ja Frodokin innostuivat ihan kunnolla rallittamaan ympäri pihaa, voi että mistä sitä vauhtienergiaa niillä piisaakaan...ja vielä rankan lenkin jälkeen! Olen nyt tarkoituksella ollut ottamatta joka päivä tokoa ja ilmeisesti se energia vapautuu sitten riekkumalla, kun ei tarvitse käyttää aivoja (heh). No, tänään olisi tarkoitus ottaa iltasella vähän kotipihatreeniä (jos ei ihan kaatamalla sada).

Rokki -kisu täyttää tänään puoli vuotta :) Siitä on kasvanut oikein komea ja ystävällinen kollipoika. Taitaa olla enempi koiramainen kuin kissamainen. Ihan nauratti, kun leikkasin sen kynsiä, se menee samalla tavalla selälleen kuin Frodo samassa tilanteessa.

Frodon tokokisat lähenee ja pitää ruveta miettimään treenejä sen suhteen. Kuten mainitsinkin nyt ollaan oltu vähän pienemmällä treenillä. Ollaan Frodon kanssa menossa tällä viikolla uudenkin kouluttajan oppiin, toivottavasti sieltä saadaan hyviä neuvoja jatkoon.

Olen myös ajatellut, että ensi keväänä - kesänä mennään taas koittamaan Frodon kanssa sitä avoluokkaa hakukisoissa elikä never say never again... Kunhan saadaan nämä marraskuun tokokisat ohitse otetaan taas esineruututreeni mukaan (nyt olen sen jättänyt tarkoituksella pois, jotta sain tunnistusnoudon pelittämään).