Tänään otin taas Frodon hakutreeneihin. Frodolla oli ainoastaan suorapalkkaukkoja ja maasto oli kovin vaihtelevaa (kallioista) ja alueella todella paljon kaatuneita puunrunkoja. Frodolla oli kiintorulla kaulassa koko treenin ajan.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle. Frodo lähti kääntymään oikealle liian aikaisin (ilmeisesti jokin hajuvana, sillä jokainen koira meni ensin samasta kohdasta), kutsuin Frodoa ja Frodo palasikin hienosti keskilinjalle ja luokseni. Annoin palkaksi palan makkaraa, kun tuli niin hienosti heti kutsusta. Uusi lähetys ja nyt lähti hyvin ja suoraan ja löysi ukon etukulmasta. Palkaksi makkaraa.

Seuraava lähetys oikealle. Tämä oli tyhjä ja Frodo tekikin hyvän tyhjän laatikon ja palasi kutsusta keskilinjalle.

Sitten lähetys vasemmalle, Frodo lähti hyvin, hiukan viistosti oikealle, mutta oli jo hajulla ja löysikin ukon viidestäkympistä kiven takaa. Palkaksi makkaraa.

Sitten lähetys oikealle, kaarsi lähdön jälkeen vasemmalle ja lähti tekemään matalaa laatikkoa, kutsuin takaisin. Tuli taas nätisti käskystä. Sitten uusi lähetys. Nyt lähti aivan luotisuoraan ja teki todella syvän ja hyvän laatikon. Ukko löytyi paluumatkalla kiven takaa (ukko ei ollut viidessäkympissa vaan noin 25 metrissä. Palkaksi makkaraa ja kivat taistelut ukon kanssa. Frodo olisi taistellut vaikka kuinka pitkään ;)

Helppo ja motivoiva treeni Frodolle. Ensi viikolla mennään umppariradalle ja taidan taas ottaa Frodon, kun kisatkin lähenevät. Tekisi mieli taas ottaa valmis kisarata, jotta saataisiin sitä varmuutta, mutta mietitään.