Aloiteltiin kotikalliolla ensin seisomisella. Paikallaan seisoo hyvin, kun minä kiertelen ympäriinsä. Liikkeestä seisomiset olivat tänään tosi hyvät, palkkasin paljon niin, että heitin namin heti pysähtymisen jälkeen Hessun pään yli taaksepäin. Pariin kertaan myös kisamaisesti muuten, mutta ei perusasentoa. Jee, hyvin pysyy seisomassa vaikka minä palaan vierelle seisoskelemaan. Tosi nopeastihan se Hessun tämän sitten lopulta oppi. Myös seuraamiset ennen pysähdystä olivat tosi reippaita ja kontakti pysyi hyvin.

Tähän väliin täyskäännöstreeniä ja pariin kertaan käänsi peräpään jo tosi notkeasti ilman namiapuakin ;)

Luoksetulo tosi pitkältä matkalta hieno, joskaan ei tässä yhteydessä osaa kääntää sitä takapuolta yhtä hienosti kuin täyskäännöksissä vaan kaahaa vähän ohi ja siitä sivulle.

Sitten pariin kertaan maahan käskyjä, kun käveltiin ilman seuraamista ja nami heti palkaksi etujalkojen väliin. Liikkeestä maahan menot olivat tällä kertaa tosi nopeat (yleensä Hebe menee aika hitaasti maahan). Kertaalleen tehtiin ihan kisamaisesti ilman perusasentoa.

Loppuun vielä paikkamakuu ilman mitään apuja pitkältä - pitkältä matkalta. Hyvin Hessu pysyi, vaikka viereisessä metsikössä ryske kävi, kun hirvi juoksi ohitse. Hessulla vaan kaula hiukan venyi, kun haisteli ilmaa. Palasin vierelle ja seisoskelin siinä pitkään (ei ennakoinut perusasentoa) ja palkka maahan.

Sitten tehtiin meidän vanhalla hyppyesteellä alo -hyppyä. Oikein hienosti, tarkkana saa olla, että ei ennakoi lähtöä. Kerran jouduin huomauttamaan, kun haisteli toisella puolella nurmikkoa. Tällä kertaa ei myöskään tässä liikkeessä ennakoinut perusasentoa :)

Jee, meillähän on kohta nämä alo -liikkeet valmiina (luoksepäästävyyttä pitäisi kyllä saada treenattua enempi ja myös häiriöissä pitää treenata).

Otin veren sulamaan, josko iltasella tekisin verijäljen, joka sitten ajettaisiin Hessun ja Frodon kanssa aamulla . Milo parka se ei pääse nyt edes jäljestämään :( Mutta ihan hyvin Milo kyllä voi, maanantaina sitten tikkien poistoon ja tarkastukseen.