Eilen oltiin Milon kanssa PahaRemmin hakutreeneissä.

Sää oli pari astetta pakkasen puolella ja satoi hiljalleen lunta. Välillä ei tuullut ja välillä tuuli pyöri miten sattui.

Milolle 150 metrin rata, kolme ukkoa ja kaikki irtorullilla.

Ensimmäinen lähetys vasempaan. Milo lähti vinottain oikealle ja teki kiemuran, mutta korjasi sitten ja löysi etukulmasta ukon. Rullan toi vauhdilla ja pudotti mun varpaille, mutta pyynnöstä nosti. Näytölle vauhdikkaasti ja annoin juosta liinan kanssa itse hölkäten perässä. Palkaksi namit.

Sitten lähetys oikealle ja todella upea tyhjä YES. Minulta yksi nami palkaksi keskilinjalla.

Seuraavaksi taas vasemmalle ja jälleen ihan mahtava tyhjä :)) Minulta jälleen yksi nami palkaksi.

Sitten lähetys oikealle ja etsimisen jälkeen löytyi ukko sieltä takalinjalta pusikosta. Rulla tuli taas vauhdikkaasti, mutta pudotti jälleen mun jaloille ja nosti pyynnöstä. Palkkana täälläkin namit.

Sitten taas vasemmalle ja oikein hyvä tyhjä jälleen.

Lähetin sitten uudestaan vasemmalle siitä mistä tuli, mutta lähti niin vinosti oikealle että kutsuin pois. Uudella rauhallisella lähetyksellä lähti oikein hyvin ja viimeinen ukko löytyi takakulmasta. Rulla tuli hyvällä vauhdilla ja ILMAN PUDOTUSTA. Hyvä, hyvä! Päästin jälleen narun kanssa juoksemaan ukolle ja itse juoksin perässä. Ukolla taistelupalkka, josta Milo olikin aivan riemuissaan :)

Milo kantoi lelunsa autolle asti tyytyväisenä.

Olipa Milo taitava, hyvät treenit!!