Tänään olin jo aamutuimaan klo 7.30 hakukisapaikalla töiden merkeissä. EPK:n kisoja suosikin aivan upea sää ja oltiin upeissa maalaismaisemissa. Oli oikein mukava päivä ja EPKlaisetkin saivat hyviä tuloksia. Taas sai itsekin kisainnostusta lisää, jos vaikka nyt oikein ryhdistyttäisiin Milon kanssa ja ensi keväänä sitten tokokisojen lisäksi ekoihin hakukisoihin (iiks).

Äsken juuri ennen pimeää Milon ja Frodon kanssa metsässä. Kun tulitin yläpihalle äkkäsivät molemmat naapurin nuoren sekarotuisen uroskoiran (joka on nyt ruvennut pyörimään aika useinkin meidän alapihalla). Molemmat olivat lähdössä, kun karjaisin ja Frodohan tuli heti, mutta Milo meni täysillä ja saatteli kyllä naapurin koiran omalle pihalle ellei peräti ihan sisälle asti. Kun huusin uudestaan tulikin Milo jo takaisin.

Otettiin sitten Milon kanssa tokotreeniä alapihalla. Naapurin koira siellä omalla pihallaan haukkui kimeästi ja tuijotti meitä, mutta kun treenataan niin Miloa ei kiinnostanut ko. koira laisinkaan eikä kyllä naapurin koirakaan tullut enää kovin lähelle.

Aloitettiin tokon alohypyllä ja nyt meni kyllä oikein hyvin. Milo jää hyvin jo seisomaan käskystä esteen toiselle puolelle ja pystyn rauhassa kävelemään sen viereen ja palkkasin Milon seisaalle, jotta ei rupea ennkoimaan sitä istumista. Tehtiin pariin otteeseen ja oikein hyvä.

Liikkeestä seisominen takapalkalla oli myös hyvä ja etenin ainakin 40 askeleen päähän ja palasin Milon sivulle ja vapautin siitä seisomasta takapalkalle. Tehtiin vielä toiseen kertaan ja vapautin takapalkalle heti, kun pysähtyi seisomaan.

Sitten tehtiin pk-puolen liikkeestä maahan ja luoksetulo. Oikein hyvin ja hyvä luoksetulo tiiviisti eteen, palkkasin namilla suusta. Tehtiin vielä perään liikkeestä maahanmeno tokotyyliin ja palasin Milon sivulle ja palkkasin namilla maahan.

Tähän väliin otettiin eteenmeno, joka hyvä eikä Milo yllättäen edistänyt laisinkaan seuraamisosiossa. Eteni hienosti suraan, vaikka ei nähnyt palloa kun vasta ihan läheltä.

Sitten tehtiin vielä hyppyjä niin, että pallo oli jo valmiina esteen toisella puolella ja "hyppy" -käskyn ja hypyn jälkeen vapautus suoraan pallolle. Tää on Milosta aina niin kivaa ja saadaan kivasti lisää vauhtia hyppyihin.

Otettiin sitten vielä Frodon ja Milon kanssa yhdessä takapalkoilla toko avon kaukot ;) Pojat oli niiin hienot! Lopuksi vielä kongoleikkiä.