Eilen piti tehdä oikein pitkä lenkki koirien kanssa töiden jälkeen, mutta sää olikin niin masentava ja sateinen että tyydyttiin pienempään lenkkiin ja esineruututreeniin kotimetsässä.

Kävin tallaamassa kisaruudun kokoisen esineruudun ja kolme esinettä (vasen takakulma pieni mokkahanska, ruudun keskellä villatumppu ja oikean takakulman tuntumassa tennispalloputkilon muovinen kansi).

Ensin pääsi hommiin Frodotus. Kovalla innolla ja vauhdilla tuli nahkahanska ja tumppu ja lopulta muovinen kansikin. Kansi ei selvästikään haissut niin paljon ja Frodo joutui oikein tarkasti sitä paikantamaan. Kaikkien kolmen esineen jälkeen Frodolle palkaksi KONGO (jee)! Sen kanssa sitten leikittiin samalla kun vietiin Milon esineet valmiiksi (samat esineet ja samoihin paikkoihin).

Milo se vasta tohkeissaan olikin  Villatumppu ja nahkahanska tulivat myös Milon tuomina vauhdikkaasti. Hiukan oli taas havaittavissa varsinkin ensimmäisen esineen kohdalla pureskelua ja taisi sen välillä pudottaakin mun edessä, nosti kyllä itse. Rauhoittelin paijailemalla päästä ja kun malttoi olla purematta käsky "irti". Milo sai KONGONSA palkaksi kahden esineen jälkeen. Halusin kuitenkin nähdä tuoko sitä muovista kantta, joten otin kongon uudelleen pois ja mentiin lähelle tätä esinettä. Lähetin Milon etsimään ja se pyöri ja pyöri ja pyöri nenänsä perässä ja löytyihän se kansi lopulta. Hurjat kehut kun toi minulle ja taas kongoiltiin.

Olipas kivaa tehdä pitkästä aikaa esineruutua. Frodohan sen osaa vaikka unissaan, mutta Milolle täytyy seuraavalla kerralla ottaa palkaksi namit ja palkata vaihteeksi jokaisen esineen jälkeen niin namit hiukan rauhoittavat menoa. Aikaongelmaa ei kyllä ole kummallakaan, kun vauhtia riittää.

Kun saatiin esineet haettua alkoi vettä tulemaankin ihan kaatamalla ja paettiin sisälle takkatulen lämpöön