Eilen oli vuorossa Milon hakutreenit.

Otin kotona Frodon kanssa ennen  hakuiluja seuraamistreeniä. Kahta ja kolmea askelta eteen sivuille ja taakse, namia heti kun seurasi. Namin avulla nämä seuraamiset menivätkin oikein mallikkaasti ja tiiviisti. Perusasennotkin olivat hyviä. Treenattiin myös monta kertaa täyskäännöstä oikealle ja sain senkin tosi tiiviiksi namin avulla. Täytyy näitä nyt toistaa ainakin pariin otteeseen ennen kisaa...joka uhkaavasti lähenee.

Milolle hakutreeneissä kaksi ukkoa ja irtorullailmasut. Ensimmäinen lähetys oikealle. Ei ottanut tarpeeksi syvyyttä ja teki matalahkon tyhjän. Uusi lähetys ja nyt lähtikin erittäin hyvin ja suoraan ja ukko löytyi etukulmasta. Rullan otti ukolla kauniisti, pudotti mun jalkoihin ja pyynnöstä nosti mulle käteen. Sitten näytölle, juoksin pari askelta kiinni liinassa ja sitten annoin mennä. Palkaksi taistelut.

Sitten lähetys oikealle. Ensimmäinen pisto oli matala kiemura. Sitten ei Milo meinannut millään lähteä. Lopulta lähti ja teki etukulmaan kapean tyhjän. Lähetin uudelleen siitä mistä tuli ja nyt nosti ukon hienosti. Rullan otti jälleen ukolla kauniisti ja pudotti mun jaloille, käskystä nosti käteen ja sitten näytölle kuten ekalla ukolla.

Näytölle lähdöt olivat vaihteeksi vauhdikkaita ja hyviä. Etsimään lähteminen tökki jostain syystä tokalla ukolla pahasti ja rullatkin Milo pudotti molemmila ukoilla. On tää vaan tällasta, että kun jonkun kohdan saa toimimaan, muut ei sitten taas toimi. Huh huijaa. Pitäis varmaan keksiä jottain uutta ja innostavaa noihin Milon hakutreeneihin.

Keskiviikkona Milon pk-tottis treenit ja torstaina molempien tokoilut. Ja viikonloppuna Frodon kisat!