2103453.jpg

Milo lähdössä etsimään ukkoa.

Tänään pääsin Milon kanssa mukaan valkkariporukan hakutreeneihin. Vieras paikka, vieraat maalimiehet ja juuri ennen meitä lopetti pelastushakuporukka treeninsä ja heidän alueensa oli hiukan erilainen kuin meillä.

Milolle ihan helppo treeni.

2103452.jpg

Ensimmäinen lähetys oikealle ja Milo lähti menemään pelastusporukan alueen mukaisesti eli meidän rataan nähden ihan vinoon, joten kutsuin pois. Uusi lähetys reilusti etulinjan oikealle puolelle ja nyt Milo lähtikin hyvin ja löysi ukon etukulmasta. Rullan pudotti mun eteen maahan, mutta nosti käskystä. Näytölle mentiin aika hidasta vauhtia, mutta maastokin oli aika paha ja päästinkin Milon menemään jo puolesta välistä vapaasti. Ukolla namipalkka.

Toinen pisto vasemmalle ja Milo lähti suhteellisen hyvin, hiukan vinoon. Milo ei käynyt ihan etukulmassa, kun oli jo ukon hajulla. Teki hyvän laatikon ja ukko löytyi kiven takaa. Nyt rulla tuli kauniisti mulle käteen asti ja kompastelin liukkaalla kalliolla näyttöliinassa kiinni ukolle asti. Palkaksi namia. Milo oli muuten ukolla ok, mutta piti etujalkaa maalimiehen sylissä, kun makasi.

Viimeinen lähetys oikealle, siitä kohdasta mistä ekalla pistolla lähdettiin näytölle. Milo lähti vauhdilla reilusti vasemmalle ja oli heti hajulla. Kallion kierrettyään ukko löytyi kaatuneen kuusen alta. Palkaksi suorapalkka leikkien.

2103469.jpg

Minä leikin vielä Milon kanssa keskilinjalla.

Oli kivat treenit ja kiva nähdä muitakin valkkareita. Milon Puuhis -poikakin oli mukana ja alla yksi kuva Puuhiksesta. Puuhis 8 kk on tarkkana lähdössä etsimään ukkoa :)

2103472.jpg