Frodo pääsi tänään hakuilemaan ja meille tehtiin valmis avoluokan rata.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle ja Frodo kaarsi aivan liian aikaisin takaisin. Toisella lähetyksellä lähti juoksemaan vasemmalla olevan pellon suuntaan (pois radalta). Vasta neljännellä lähti hyvin ja suoraan ja tarkasti hyvin etukulman (tyhjä umppari kaivo). Teki ihan hyvän tyhjän laatikon ja palasi hyvin eteenpäin keskilinjaa, palkaksi nami.

Sitten lähetys oikealle. Teki tyhjän laatikon (ihan hyvän), mutta oli kaartanut pari metriä ennen umpipiiloa etukulmassa eikä ollut saanut hajua ukosta. Laitoin uudelleen, nyt tuli rullan kanssa, mutta palasi omia jälkiään ja pudotti rullan tosi pitkällä minusta (ja otti sijaistoimintona pari haukkasua heinää suuhunsa). Kytkin kuitenkin näyttöliinan ja Frodo vei ihan hyvin ukolle, joskin vauhtia olisi voinut olla lisää. Palkaksi namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja teki muistaakseni ihan ok tyhjän.

Sitten lähetys oikealle ja sitten alkoikin tulemaan valeita oikein urakalla. Ekalle valeelle juostiin "tuomarin" kanssa ja kun vei metsään sanoin että "mitä ihmettä, eihän täällä ole ketään" ja lähdettiin pois. Juostiin vielä toisellekin valeellle samalla tavoin. Lopuilla valeilla muut keskilinjalla snoivat että "hyi" kun tuli rullan kanssa ja Frodo tiputtikin siten rullan. Frodo oli kovin paineistunut ja teki kyllä kaikki mahdolliset sijaistoiminnot mitä osasi..:(

Päätettiin kuitenkin, että ukothan löytyy ja lähetin Frodoa edelleen. Yhdessä vaiheessa ei tehnyt enään valeita, mutta ei meinannut lähteä. Päättäväisesti lähetin kuitenkin niin monta kertaa että lähti ja upposi.

Sitten rupesikin taas pelittämään ja kaksi vikaa ukkoa ilmaisuineen oli ihan ok. Lopuksi taisteltiin vielä keskilinjallakin ja Frodo sai viedä lelunsa autolle.

Ensi treeneihin otetaan Frodolle avoluokan mittainen rata ja kuusi suorapalkkaukkoa niin että ensin molemmat etukulmissa ja kun Frodo on löytänyt, siirtyvät keskelle ja lopuksi siirtyvät takakulmiin. Ei pääse Frodo oikaisemaan seuraavalle ukolle, kun on siirtyvät ukot ja joutuu varmasti etsimään perille asti, kun on suorapalkka. En laita edes kiintorullaa kaulaan. Tavoitteena saada Frodo menemään aina ihan ukon viereen tarkastamaan, josko olisikin suorapalkka ja vasta sitten, jos namia tai lelua ei heti olekkaan tarjolla ottaisi rullan. Tehdään varmasti ennen kisaa lähes kaikki treenit pelkkinä suorapalkkaukkoina, jotta saadaan varmasti vahvistettua ukolle asti menoa.