Eilen päästiin taas Milon kanssa PahaRemmin mukaan hakuilemaan. Oltiin helkutinkorven kisaradalla. Tallattiin 200 metrin rata, mutta Milolla aloluokan rata. Milolla kiintorulla kaulassa, mutta ukoilla myös irtorullat.

Ensin lähetys vasemmalle ja etukulmassa umpparissa (kaivossa) ukko. Milo otti kiintorullan ja myös näytölle vauhdilla ilman mitään apuja. Palkkana herkkulihoja.

Sitten lähetys oikealle ja Milo tarkasti etukulman umpparin (hiekotuslaatikko) ja jatkoi hienosti rataa eteenpäin ja teki hyvän tyhjän.

Sitten taisi tulla pari tyhjää vasemmalle (aika kapeat pistot).

Lähetys oikealle ja lautakehikossa ukko (muuten kannellinen umppari, mutta lautojen väleistä kyllä hiukan näkee. Milo tuli irtorullan kanssa ja jälleen hieno näytölle lähtö ilman apuja. Palkkana nami, nami lihaa.

Sitten taas vasemmalle tyhjä.

OIkealle lähetys ja sieltä Milo nosti kiintorullalla ukon umppari roskiksesta. Hienosti taas näytölle ja palkkana tällä kertaa lelu :)

Nyt en tarkaa muista tuliko vielä yksi tyhjä vasemmalle ja sitten vasemmasta takakulmasta umpparimökistä ukko irtorullalla (muistaakseni) ja näytölle taas vauhdilla ilman apuja.

Ihanaa kun lumet on niin paljon sulaneet, että saa ihan kunnon radat tehtyä. Milolla ei mitään ongelmia näyttöjen kanssa (loistavaa). Ensi treeneissä suunnitelmissa ottaa jälleen neljä ukkoa ja minä roikun narussa kisamaisesti ainakin parille ukolle.

Hakutreeneistä sitten ratsastamaan. Meitä olikin vain neljä ratsastajaa, joten saatiin tiivistä opetusta. Menin pv.tamma Ompulla ja oli tosi mukavaa. Tehtiin paljon voltteja, laukkaa ja avoväistöä. Sääkin oli mitä mahtavin!