Hessu kävi viime maanantaina virallisissa silmätutkimuksissa ja silmät olivat terveet :) Samalla otettiin Hessulle kennellyskärokoite, ensimmäistä kertaa sellainen rokote, mikä laitettiin sieraimeen :) Vaikuttaa kuulemma nopeammin, kun laitetaan suoraan limakalvoille.

Tiistaina oli koirilla hierontapäivä. Meidän luottohieroja on niin ihana, kun tulee kotiin hieromaan :) 3,5 tuntiahan siinä taas kului.

Frodo hierottiin ensin ja pari tiukkaa jumia löytyi. Alkuun Frodo olikin levoton, mutta kun jumit saatiin purettua Frodo rentoutui ja hieronnan jälkeen sitä pitikin sitten herätellä, kun oli aivan rentona ja nukahti. Frodo sai myös hiukan laser -hoitoa. Frodon töpöaskeleet pitenivät taas puolella, kun ei lihakset jumita! Frodolla on toisessa kyljessä noin 2 euron kokoinen patti (ollut jo jonkin aikaa). Hieroja muistutti, että sitä pitää seurata, vaikka todennäköisesti onkin rasvapatti. Heti jos se suurenee tai muuttuu kiinteämmäksi täytyy näyttää lääkärille.

Hessu oli seuraavana vuorossa. Ensimmäistä kertaa Hessu oli jo heti alusta rauhallinen ja oikein "tyrkytti" itseään hierottavaksi. Toisella puolella kaulaa ja myös toisessa kankussa oli jumit. Nämä kun saatiin hoidettia, niin Hessu rupesi taas kulkemaan suorassa. Laseria annettiin myös Hessulle pahimpiin kohtiin ja yhteen varpaaseen. Tosiaan koirilla on usein varpaat melkoisen jumissa. Hessu myös nukahti loppurentoutuksessa (taisi olla ensimmäinen kerta).

Milo oli viimeisenä vuorossa ja kaikista eniten jumissa. Jopa Milon häntä oli jumissa ja saikin koko hännän mitalta ensin laser -hoitoa ja sitten käsittelyä päälle. Kankut oli myös jumssa ja niitä saatiin hyvin avattua. Milolle täytyy nyt varata vielä toinen aika, sillä reilussa tunnissa ei saatu ihan kaikkia jumeja pois. Milo oli kyllä erittäin iloinen hierottava :) Loppurentoutuksessa Milokin röhnötti kyljellään, mutta ei ihan nukahtanut kuten Frodo ja Hessu. Kunhan hierojamme palaa lomamatkalta, niin varataan uusi aika.