Pennelit%20567-normal.jpg

Isäntä ollut tosi ahkera ja terassi lähes valmis. Vielä puuttuu pieniä juttuja ja lopuksi sitten mun kukkaistutukset tuohon oikealla puolella olevan muurin päälle, saattavat kyllä jäädä ensi kevääseen, mutta katsotaan. Terassin eteen tilataan vielä kuorma hiekkaa ja traktori tulee vielä kerran hommiin. Pitäisi varmaan tilata multakuormakin.

Torstaina olin Hessun kanssa Kauklahdessa tokoilemassa. Tehtiin ensin kahdestaan ruutua (hyvin muisti, ei yhtään hutia). Alkuun sitä paikan hakemista lähempää ja lopuksi pitkältä suoraan ruutuun pallolle juoksua. Liikkeestä istuminen meni myös tosi hyvin. Luoksetuloa sivupalkalla, erikseen seisomaan pysähdystä ja maahanmenoa. Sitten tehtiin seuraamista, metallinouto ja puukapulanouto. Innoissaan Hebe teki.

Kun treenikaveri tuli, tehtin esineruutua pellolla. Hyvin Hebe toi vieraatkin esineet, paitsi yhdellä kerralla kävi välillä ruudun ulkopuolella pissalla. Seuraavana yönä mun olkapää sitten kipeytyikin hurjasti ja eilen siihen iskettiin kortisonipiikki ja sain kasan lääkkeitä. Maanantaina lääkäri sitten soittaa ja kertoo näkyikö kuvissa vielä jotain muutakin tulehtuneen jänteen lisäksi :( Nyt ei pysty enempää kirjoittamaankaan ja taas tulee treenitaukoa Hebelle...tylsää! No jotain pientä kuitenkin, tänään Hebe teki aamuruualla 4 min paikkamakuun, minä piilossa. Nyt ei heilauttanut yhtään takapäätäänkään, YES!